-
Arkadaşlar benim yaklaşık700 milyonum war.
bana ddrum öneriyorlar.Sizce ddrum iyi mi yoksa yaklaşık bu fiyatlara önerebileceğiniz başka markalar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
-
bence biraz daha para biriktir tama veya pearl davul al ;)
tama süperstar 1.5 milyar en az...
ama benim felsefem bu...
biraz daha beklerim daha kalitelisini alırım...
ya da
az özelliklisini alırım kaliteli alırım...
ayrıca bunu da herkese tavsiye ederim...
-
süperstar 1500 usd civarı.onun için çok beklersin.bulursan 2. el falan superstar al ya da rockstar falan
-
www.turkrock.com/alim-satim
Burayı takip et , çok güzel 2. el eşyalar düşüyor. Gerçekten çok güzel şeyler bulabilirsin kendine uygun ve ucuz.
-
bence stagg markada alabilirsin.bir konserde calmıstım mikrofon setiyle cok tatlı bi ton yakalanıyo.eger davulunla sahne falan alacaksan onerebilirim.ama eger eve veya studyoya koycaksan pearl oneririm ben.cunku her tarza uygun ton bi yamahada birde pearlde vardır.tamayla sadece sert muzik yapabilirsin.yamaha icin para biriktirmek oldukca zor olacagından bence pearl alabilirsin...
-
Tama'ile sadece sert müzik yapabilirsin diye birşey yok.Uygun ağaçtan üretilmiş bir davul ve uygun deriler ile her marka ile istediğin tarzda müzik yapabilirsin.
700Ytl ye bakacağın modellerde maple,brich gibi seçeneklerin olmayacağı için hemen hemen hepsi aynı ton yelpazesine sahip olacaktır ancak doğru deriler ile yapacağın tarza yakın tonlar elde edebilirsin.
-
sanırım 800 ytl ye sonor bulabilirsin...
bi bak araştır derim....
-
sayın majesty;
adamın 700 ytl parası var sende uygun deriler falan diosun.bende biliyorum davulda derinin,tonlamanın,akor ayarlarının onemini... ama ona gelcek davulda zaten sert muzige uygun deriler gelcek ve yenisini taktırması gerekicek(evans buyuk ihtimalle)
-
davulda ne durumdasın???eer daa yeni başladıysan cık kaliteli bişii arama derim ben