-
http://www.senkop.com.tr/urun/363/laney-cp15-i i.htm Yaa bunu amfi niyetine kullanabilirmiyiz yani 150 watt lık amfi almaya kalksak ohooo yani buda aynı işi görürmü yardımlarını bekliyorum :D (i i ler birleşik olcak ama dejenere türkce yuzunden olmyo siz yaparsınız :D )
-
Ya kimse aradaki farkı bilmiyomu cok soru sordum biliyorum ama zaten burasıda onun için değilmi?
-
ben denedim..ses cok güzel çıkıyor ama amfiden alcağın tonları driveları vs. alamıyosun..tavsiye etmem=)..
-
abi sen ne yapın ya :) konseremi çıkıyorsun hayırdır.sen önce bir amfi al sonra bunu bağlarsın amfine :D
-
Tamam sagolun yani alma diyosunuz :D
-
senkop a bir mail at, uygun derlerse gidip bir dne bence
-
defalarca da bahsedildiği gibi bu sistemlerdeki hoparlörler sesi orjinaline en uygun haliyle vermek için tasarlanmıştır.kombo gitar amplileri ve gitar kabinleri isee mid frekanslara yüklenerek verir sesi.duyduğumuz gitar tonu kabin karakteri ile çok ilgilidir.eğer aktif bir monitörü ampli yapacağım diyorsan çok sağlam bir set up a ihtiyacın var(preamp,drive pedalı,kabin similatörü vs).onun yerine eli yüzü düzgün bir ampli almanı öneririm
-
Anladım yani hoparlör alırsam konserlerdeki gibi milyarlık sisteme ihtiyacım olcak :D
-
evet aynen öyle :) sen al bir tane 15 watt lık bir amfi o seni götürür baya
-
Ehehe tamam sagol yardımın için :D