Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gitar tamiri yaptırabileceğim sağlam bi yer bilen vr m?

• hate crew • 1 Aralık 2006 20:39 • #553837
    başımdan ilk başta zevkli olan ama daha sonra kabusa dönüşen bi olay geldi. gitarımı alexi tarzı döndüreyim derken, kayış çıktı ve durum faciayla sonuçlandı. (içinizden ne geçirdiğinizi bilebiliyorum). gitar(cort evlk-4) manyetiklerin üst kısmından itibaren yatay olarak çatladı. tamir için sağlam bi yer bilen var mı? acilen tamir ettirmem lazım. çünkü liselere konserlere gidiyoruz ve diğer gitarımın-okulun-(fender american stratocaster) tonu hafif kaçıyor. yardımcı olursanız sevinirim. (grupta çalıyorum-RAST-)
  • fibonacci • 1 Aralık 2006 20:45 • #553838
    Strat'ın tonunun hafif kaçtığı müzik neymiş öyle?

Konuyla alakasız herşeyi söylemişsin ama nerede oturduğunu söylememişsin.
  • hate crew • 1 Aralık 2006 21:01 • #553840
    mesela children of bodom gibi. ayrıca ben yatılı okuyorum çengelköyde. haftasonu yaptırmaya bakcam. şimdi tüm sorulara cevap verebildiysem bi öneride bulunman beni rahatlatacak arkadaşım.
  • fizban • 2 Aralık 2006 02:27 • #553842
    ah ne yazık ki istanbulu bilmiyorum pek fazla ancak tünelde oldukça fazla ensturman ile ilgili dükkan bulunmakta. ankara da olanlar ve bu tarz bir konuda yardım isteyen arkadaşlar için ise evrensel müziği öneririm. bir çok defa memnun kaldığım bi yer...
  • hate crew • 2 Aralık 2006 12:00 • #553846
    yinede sağolasın. ben tüneli araştırayım olmazsa.
  • Black_Haze • 2 Aralık 2006 13:06 • #553847
    tünelde murat sezen var ona götür anca o yapar..
  • EdiP • 2 Aralık 2006 20:10 • #553856
    Bir de Yüksel Usta var onu da deneyebilirsin. O da tünel'in (metronun) yanında dar bir sokak var ordan giriyorsun tam karşındaki bina.. ilk kat zaten görürsün camdan =)