-
başımdan ilk başta zevkli olan ama daha sonra kabusa dönüşen bi olay geldi. gitarımı alexi tarzı döndüreyim derken, kayış çıktı ve durum faciayla sonuçlandı. (içinizden ne geçirdiğinizi bilebiliyorum). gitar(cort evlk-4) manyetiklerin üst kısmından itibaren yatay olarak çatladı. tamir için sağlam bi yer bilen var mı? acilen tamir ettirmem lazım. çünkü liselere konserlere gidiyoruz ve diğer gitarımın-okulun-(fender american stratocaster) tonu hafif kaçıyor. yardımcı olursanız sevinirim. (grupta çalıyorum-RAST-)
-
Strat'ın tonunun hafif kaçtığı müzik neymiş öyle?
Konuyla alakasız herşeyi söylemişsin ama nerede oturduğunu söylememişsin.
-
mesela children of bodom gibi. ayrıca ben yatılı okuyorum çengelköyde. haftasonu yaptırmaya bakcam. şimdi tüm sorulara cevap verebildiysem bi öneride bulunman beni rahatlatacak arkadaşım.
-
ah ne yazık ki istanbulu bilmiyorum pek fazla ancak tünelde oldukça fazla ensturman ile ilgili dükkan bulunmakta. ankara da olanlar ve bu tarz bir konuda yardım isteyen arkadaşlar için ise evrensel müziği öneririm. bir çok defa memnun kaldığım bi yer...
-
yinede sağolasın. ben tüneli araştırayım olmazsa.
-
tünelde murat sezen var ona götür anca o yapar..
-
Bir de Yüksel Usta var onu da deneyebilirsin. O da tünel'in (metronun) yanında dar bir sokak var ordan giriyorsun tam karşındaki bina.. ilk kat zaten görürsün camdan =)