Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dist pedal konusunda yardım

• Me_Vs_You • 11 Aralık 2006 23:54 • #554016
    abi alayı yalan.... Electro Harmonix-Metal Muff al.. her türlü distortion ve drive tonunu yakalarsın en sertinden en softuna kadar;) 215 ytl olması lazım piyasada.. ben denedim ve alcam yakın bi gelecekte...
  • ernurgok • 12 Aralık 2006 13:31 • #554021
    Valla herşey birbirine girdi, dr manson'un da kafası karışmıştır herhalde. ds-1 mt-2 am.vom. metal muff, death metal vs vs ne alacak acaba.
    Şaka bir yana mutlaka ki bu pedalların herbiri kendine özgü özellikler taşıyor. Ayrıca ortak noktalarının da çok olduğunu sanıyorum. Tabi diyeceksiniz ki bu pedal meselesi yaptıgın müzik türü ile ilgili, hepsini dene , hangisi hoşuna giderse onu al.Doğrusu da bu olmalı. Ancak hepsini deneyemeyenler için, bu pedal konusuna bir netlik getirebilmek amacıyla acaba bunları deneyen arkadaşlar bir sınıflandırma yapabilirler mi ? Bu sınıflandırmada hard-soft, sustain, gain
    gibi özellikler belirleyici olabilir. Veya metal, hard rock, grunge, classic rock gibi müzik türleri belirleyici olabilir. Veya pedalların verdiği ses örnekleri ile bunları kullanan gruplar olabilir. Örnek Metallica için bu pedal, ac-dc için bu, hendrix için şu , pantera bu vs gibi.
    Bilmem bu tür sınıflandırmalar yapabilecek arkadaslar var mı. Bence bu yararlı olur ve pedal konusundaki sayısız tartışmaya da konulabilir.
  • Me_Vs_You • 13 Aralık 2006 01:50 • #554031
    ya sana katılıyıroum ve dr.manson arkadaşımızı hangi tarza yatkın bir pedal istediğini söylemeye davet ediyorum... :)
  • deadly864 • 13 Aralık 2006 18:42 • #554036
    arkadaşım electro harmonixlerin pedalları çok iyidir bende double muff kullanıyorum ve şuan 150 ytl ye satılığa çıkardım mxr doubleshot alabilmek için o 400 ytl işte dusunursen sağlam pedaldır aradığın fiyat aralığında iyi bi pedal olabilir
  • dr_manson • 17 Aralık 2006 17:19 • #554111
    özellikle metale yatkın bi pedal almayı düşünüyorum
  • Single_FACTOR • 17 Aralık 2006 23:25 • #554112
    ProCo RAT II .)
  • grynet • 18 Aralık 2006 15:55 • #554115
    mxr diyeyim bende.ama biraz pahalı.dime kullanıyorum ve gayet memnunum.
    ama iyi veya kotu distotion diye birşey olmaz.git dene bak kulagına guzel geleni al.forumdaki adamların zevkiyle senin zevkin bir olamaz ki.ben mt-2 derim adam kalkar onunla solo atamazsın der.
    bir bak düşün.üzerine alacagın boosterla falan dene.yani şimdiden ileriye yonelik bir pedal al.
    ama eger tek pedal alacaksan ve yenide başlıyorsan biraz para biriktir ve içinde suzgeç gibi birşey olan pedal al.proco rat lar ve mxr in pedallarında mevcut bunlar.
  • Me_Vs_You • 19 Aralık 2006 21:33 • #554153
    proco ratt ile cayır cayır metal yapamazsın.. bilmiyorum tonları o kadar da sert değil. MXR ZW-44 ya da daha önce de demiştim electro harmonix metal muff alabilirsin...

ama paraya kıyarım diyosan Tech21 - GT2 al derim :)