-
garaj forum sakinleri öncelikle habire birşeyler sorup sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.bu sorumun yanıtını alınca uzun süre susacağım merak etmeyin.gitarımı 2 hafta içinde alıyorum.son kararım(buğün gittim tünelde denedim ikisini de suyunu çıkarana kadar);
jackson dkmg(emg hz 4--bolt on--alder body--rosewood, mapple neck)
esp ltd mh-400:
SPECS:
SET-THRU CONSTRUCTION
MAHOGANY BODY W/QUILTED MAPLE TOP
3-PIECE MAPLE NECK
ROSEWOOD FINGERBOARD
EMG 81 (B) / 85 (N) ACTIVE PICKUPS
VOLUME & TONE CONTROLS W/3-WAY SWITCH
GROVER TUNERS
FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
NATURAL BINDING ON BODY: WHITE BINDING ON NECK & HEADSTOCK
24 XJ FRETS
şahsen laylaylom un klasik yalanlarına rağmen jackson japon...ama ben ltd yi kendim denerken çıkardığım sesleri ordaki uzun süredir çalan adamın jacksondan çıkardığı seslerden daha çok beğendim.ve esp nin sapı her açıdan çok daha rahattı.tonu da (anti laylaylom psikolojisinden mi bilmem) esp nin daha çok hoşuma gitti.ama fikirleriniz benim için önemli, kalitesi vs vs ile ilgili...şimdide sağolun...
-
o kadar mı rahatsız ettim yav??
-
Lan alamadın gitti gitarı olm , turkrock'ta sen, burda sen :)) Jackson al kurtul diyorum sana :)
Laylaylom'daki Jackson DKMG'yi 1100 YTL'Ye alabilirsin bu arada ;)
-
nasıl oluyo o iş:D 1100ytl ye??ve gerçekten çok rahatsız bi saptı o ya sence çok fark varmıdın ikisi arasında??
-
Bak şimdi , dün sordum fiyatı. Önsipariş diye bir şey var , hesaplattım gitarı -ki deseni müthiş bir desendi-. 1.098 YTL'ye geliyo gitar indirimlerle beraber. Ama gitarın amerika'dan gelmesi için 2 ay bekliyosun ;)
-
ha yok ben getirtemem amerikadan falan...neyse varmı başka önerisi olan hangisi daha iyidir??
-
bence dk2 al..
-
bence esp al ltd nin sapı jackson a göre dediğin gibi daha rahat.sadece isim için jackson alınmamalı.esp bass olarakta electro olarak çok iyi.
-
dediğinin tam tersi olmasın :)
-
Sapın rahat olup olmaması kullanıcının el yapısına da bağlı bişeydir.Yani şu sap daha rahat bu sap daha rahat gibi ifadeler öznel ifadelerdir.Ama şu konuda hemfikirim.Bi gitarın sapı diğerinden daha ince olabilir.Ama bu ille de ince sap daha rahattır fikrini desteklemez...