Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

tapping olmuyor yardım!

• berkaialll • 12 Aralık 2006 00:21 • #554017
    Arkadaşlar ibanez rg370b gitar stagg 20watt amfi,metal zone pedalım var. Kalın tellerde seslerden çok memnunum ama ince tellerde ve perdelerde sololarda sesler çok rahatsız edici ve tapping yapmaya kalkıstığımda ses kesiliyor (sustain yok) ya da alakasız gürültülü dip sesler geliyor. Sorunun benim tekniğimden kaynaklandığını sanmıyorum yani en basit bir vuruşta dahi ses çok zayıf. Ne yapmalıyım? sorunum

-manyetiklermi

-amfi mi?

-pedal mı?

yoksa sustainer compressor pedal mı almam lazım?
  • vikings • 12 Aralık 2006 00:39 • #554018
    ilk başta gitarı akustik olarak değerlendirmek lazım amfiye bağlamadığın zaman ince tellerden ses çıkıyormu ? entonasyon ayarın bozuk olabilir.fretlerin erimiş olabilir.teller klavyeye çok yakın olabilir.tellerin ahı gitmiş vahı kalmış olabilir :) birde manyetiklerin yükseklik ayarını kontrol et ve jackta problem olabilir..
  • berkaialll • 12 Aralık 2006 17:52 • #554023
    teller yeni, entonasyonda sorun yok, jack da da sorun yok. Manyetiklerim güçsüz olabilirmi? sustainer pedallar buna yardımcı olur mu?
  • vikings • 12 Aralık 2006 18:38 • #554024
    manyetiklerin gücüyle alakası pek yok bende ibanezin v7-v8 manyetiklerini kullanıyorum güzel tappingler alabiliyorum.bu sorunu pedalla halledemezsin çünkü ben önceden sadece 10 watlık amfide tapping yapıyordum :D