-
yaa arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bi gitar almak istiyorum gothic metal yapabilmek için sizce en uygun gitar hangisi? bu konuda bi bilgiye sahip değilim eğer yardımcı olursanız sevinirim..!!
-
bunun için başlık açmana gerek yok dinlediğin grupların gitaristlerine bak ordan seç en beğendiğini :)
-
bende öyle yapmaya çalışıyorum fakat bir de bu işle ilgilenen birilerine sormak istedim..
-
Evet en mantıklısı dinledigin grupların kullandıkları gitarlara bak ordan daha iyi bulabilirsin vee karar verdiginde biz de yardımcı olabiliriz :D
-
sen şöyle kafandaki gitarları belirle 4-5 tane yaz buraya mille yorum yapsın..
-
Fiyat aralığı belirtirsen daha iyi olur. Eğer para sınırsızsa gibson sg serisinden alman lazım distortion'u kökledinmiydi çok pis bağırıyo :D
-
bilmem ne kadar sağlıklı bi bilgi ama genelde gotik gitaristlerin elinde esp nin les paul tipi kasalarından görüyorum.ya da epi falan...
-
bu son nokta sanırım gitar türleri arasında.yani bir yere kadar , insanlar blues çalmak için , rock çalmak için metal çalmak için diye arayabilirler mantıklıdır da gotik metal çalmak için gitar aramak nedir :)) gotik metalde ne gibi bir olay vardır da gitarı da farklıdır çözemedim.
ama ben sana siyah bir gitar öneririm.böyle sip siyah gotik bir gitar olsun.
-
Epiphone Goth Explorer al hem adında da goth var :)
-
lafı düşüncemden almışsın heh
gerçi benim aklımdan sg kasa olanı geçmişti
bu arada ben kendi gothic görünümlü gitarımı yapıcam
manyetiklerini ve bazı aksamlarını mora boyayıp
gitarın sivri uçlarına fileli çorap geçirmeyi düşünüyorum =)