Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Music123.com

• ozzyfest • 18 Aralık 2006 19:32 • #554122
    Acaba Türkiye'ye Gönderim Varmı Bilgilerinizi almak İsterim
  • sertanza • 18 Aralık 2006 19:42 • #554123
    vaktiyle kendileri ile bir e-mail yazışması yapmıştım. maalesef birçok markayı denizaşırı göndermediklerini beyan ettiler. ve bunu kendilerinin değil, bizzat o markaların yasakladığını söylediler. e-mail'den bir bölümü aşağıya ekliyorum.

"hello, we can ship anywhere in the world but certain restrictions do apply. certain manufacturers will not allow authorized dealers to ship their products overseas (specifically, esp, roland/boss/edirol, fender/gretsch/jackson/guild/squier, yamaha, ernie ball, gibson/epiphone, paul reed smith, rickenbacker, behringer, taylor, line6, digitech, dimarzio, dod, jbl and lexicon )"
  • Black_Haze • 18 Aralık 2006 19:46 • #554124
    www.musiciansfriend.com bu siteden istediğini alırsın..
  • Metalist_Boy • 19 Aralık 2006 19:15 • #554148
    Bunun Türkiyeye kargosu var mı?
    Varsa süper olur...
  • Black_Haze • 19 Aralık 2006 19:23 • #554149
    var tabi ama bir gitarı 200$ civarı kargo ile yolluyorlar :) ufak şeyler alınabilir.
  • ali k • 19 Aralık 2006 19:54 • #554150
    ne alıyorsanız usd100 altında birşey alın(kargo bedeli dahil, gümrük vergisi hesaplanırken malın değerinin üzerine taşıma bedelide eklenir şayet bu toplam usd100 ün altında ise vergiye tabi değildir).geçen sene ben eur140 a bir preamp aldım ve 30 eur da kargo dahil adamlara 170 eur falan yolladım.alet bana 270 euro ya mal oldu.kalanını vergi olarak topkapı postanesinde kilitlediler.vergi oranlarını geçen sene bu forumda biryerlerle ayrıntılı olarak yazmıştım ama şimdi hatırlamıyorum...usd100 üzerinde de mal alabilirsiniz tabi ama hesabınızı iyi yapın...
  • Metalist_Boy • 19 Aralık 2006 20:09 • #554151
    evet bende oyle bişeyler biliyorum
    Ama o elektronikte gecerli değil mi?
    yani efektör,telefon,bilgisayar falan olunca verilmiyomu?
    Oyle olması lazım diye biliyorum,mesela gitar getirtsek herhalde gümrük falan almazlar...
    cunku gumrugu zaten elektronik esyalardan alıyolar mesela 5 euro ya bi sürü
    makyaj malzemesi bile getirtsen gümrük alamazlar diye biliyorum.
    Mesela türkiyeden kıbrısa elektronik bişeyle girince onu orda satamazsın tekrar turkiyeye
    getirmek zorundasın veya orda aldıgın bişiyi türkiyeye sokamazsın gümrük vermen gerekir ki bu sadece elektronikte yapılan bişi haa araya vergiler girer derseniz ona bişi diyemem
    ama bende 100 euro üzeri seylerde vergi falan veriliyo diye biliyodum :S ...
  • Metalist_Boy • 19 Aralık 2006 20:18 • #554152
    bu arada o siteye baktımda
    üye olurken bile country de sadece USA var baska ülke yok.
    Yani üye olurken bile USA den baska ülke olmayan bi sitede nasıl Türkiyeye kargo
    olabilirki emin misiniz oldugundan :S
  • ali k • 19 Aralık 2006 21:43 • #554155
    gitar için aynı şeyler geçerlimi bilmiyorum, ne söylesem yalan olur ...