Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İnternetten efekt indirip kullanabilirmiyim

• VİLLİ • 19 Aralık 2006 02:01 • #554138
    merhaba arkadaşlar şu an elimde pedalım veya prosesörüm yok internetten efekt indirip amfi ve gitar a baglayıp o tonları çalabiliyormuşuz sanırım nasıl yapacağım hakkında ve bağlantı için ne gerektiğive bağlantıları nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
  • VİLLİ • 19 Aralık 2006 02:41 • #554139
    yaaa yardım edebilicek kimse yokmu arkadaşlar
  • Black_Haze • 19 Aralık 2006 12:40 • #554140
    guitar fx diye bir program var onu indir...effectleride sitesinden indirebiliyorsun.ama guitar rig falan kullanma iyi bir ses kartın yoksa..
  • pisişik • 19 Aralık 2006 13:28 • #554141
    www.amplitube.com'dan amplitube live'i indir
    sonra www.asio4all.com'dan asio4all sürücüsünü indir (bu olmasa da olur)
    amplitube live'i kur
    ses gecikmeli falansa asio4all'u da kur
    kolay gelsin
  • VİLLİ • 19 Aralık 2006 18:50 • #554145
    yaa ben programı indirdim fakat bağlantıyı nasıl kucam bilgisayar gitar ve anfi aarasında nasıl bir kabloya ihtiyacım varve bu muhabbet bana kaça ğatlar Stealthplug diye bir şey gösteriyo sitede bunun fiyatını bilen varmı arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Metalist_Boy • 19 Aralık 2006 19:13 • #554147
    Arkadasım elektro gitarı bilgisayara amfiye ya da herhangi bir şeye baglamak için jack a ihtiyacın var önce ondan edin sonra istedigin her yere baglayabilirsin ve guitar fx kullan veya ses kartın iyiyse guitar rig kullan ama iyise...
  • VİLLİ • 20 Aralık 2006 07:41 • #554163
    hocam 6 senedir elektro gitar çalıyorum jack ın ne olduğunu biliyorum programları indirdim ben sadece jack+bilgisayar+anfigitar bunları birbirine nasıl bağlayabileceğimi sormuştum yani bilgisaardan efektleri alabilmek için ne gibi bir ara araca ihtiyaç var arkadaşın verdiği sitede stealthplug diye bi alet var mesela onun gibi illa onun gibi birşey mi almam lazım eğer almam lazımsa baya pahalı yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun
  • Black_Haze • 20 Aralık 2006 10:07 • #554164
    abi programı kur makineye sonra gitarı mikrofon girişine amfi veya ses sistemini audio girişine takıcaksın..
  • Metalist_Boy • 20 Aralık 2006 11:11 • #554165
    Haa oyle desene :D
    Nasıl baglantı kurabilirim dedinde o yüzden oyle soyledim.
    Bilgisayara falan baglamak için bi jack kücültücü gerek onu müzik evlerinden
    elektronikcilerden istersen verirler onunla bilgisayara girebilirsin cok zor değil.
    Program ise guitar fx box kullanmanı tavsiye ederim cok güzel bi program
    Dedigim gibi i jack kücültücü alırsan baglayabilirsin baska bişeye gerek yok
    hatta
    1.jack=>gitar->bilgisayar
    2.jack=>bilgisayar->amfi
    yapabilirsin sanıyorum ve baglantıya gelince bilgisayarın mikrofon girişinden baglayabilirsin gitarı sonrada bilgisayardan
    efekt alıp kulaklık cıkısı ya da hoparlör cıkısından
    amfiye girebilirsin...
    Biraz karısık oldu sanırım anlayamazsan bastan kısaca tekrar anlatabilirim :D
  • Black_Haze • 20 Aralık 2006 12:19 • #554168
    şu ana kadar bütün effect programlarını denedim en iyisi guitar fx 2.6. bu amplitube güzelde seskartının çok iyi olması lazım ses alabilmek için :)