Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce Vox marka amfiler nasıl?

• VİLLİ • 25 Aralık 2006 00:34 • #554273
    Arkadaşlar yeni amfi almayı düşünüyorum fender ile vox arasındayım kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.
  • Goldtop1957 • 25 Aralık 2006 12:47 • #554287
    Hangi Vox'tan bahsettiğin çok önemli, eğer ADVT serilerinden bahsediyorsan, fena amfi değil, power katında 1 adet 12AX7 lamba var, simulasyon efektleri var, ayrıca AD50VT ve üstünde çıkış gücü ayarı var + olarak. Cambirdge serileri daha vintage amfiler ve AC30 gibi all-tube serisine drive katının soundu olarak oldukça yakın ve güçlü amfiler...(twin reverb serisinden bahsediyorum ki üzerinde iki adet Celestion var), ancak bunların dizaynı o kadar kötü yapılmış ki üç aya kalmadan arıza çıkartıyor trmolo devresi yüzünden, sonra götürüp proses lab a yaptırmak gerekiyor, ki ben öyle yaptım, şu an oldukça memnunum, ama amfinin devre dizaynı değişmiş halinden memnun olduğumu da belirtmek isterim. Özetle, all tube bir AC30 almayacaksan ki 1200 dolar civarı, Vox AD50VT ve üstü haricinde pek tavsiye etmem, ki AD serileri de dijital simülasyon amfileri olduğu için ben çok tercih etmiyorum. Cambridge oldukça iyi soundları olan bir amfi ama piyasadakilerden alırsan muhtemelen üç ay sonra nasıl modifiye edildiği konusunda bana başvuracağını tahmin ederim. Kaldı ki Vox'un distribütörü olan Korg Elektronik'İn teknik servis hizmeti de iyi değil.Biraz uzun ve dağınık bir açıklama oldu ama umarım bilgi vermiştir.
  • VİLLİ • 25 Aralık 2006 16:20 • #554296
    Çok sağol dostum açıklamaların için çok teşekkürler.