-
Ben bi epiphone les paul gördüm ama hangi model olduğunu bilmiyorum, ben size anlatayım, tam olarak bilen varsa yazsın. manyetikleri açık, rengi turunculu sarılı (gibson les paul vintage gibi). epiphone yazısının altında les paul yazıyor. perdelerindeki inlayler gibsondaki gibi kare değil, genelde olduğu gibi noktalar var. Bu gitarın tam olarak modeli ne ve 425 euro bu gitar için uygun bir fiyat mı, ve de son olarak ibanez gax30'dan alınan performanstan çok daha iyi performans verir mi?
-
gax30 suntadan yapılmamışsa çok daha iyi olması mümkün değil, ama daha iyi olabilir.
-
Tünelde senkop müzikte sx marka les pauller var onlara bak. Gayet başarılı gitarlar. Bu 2 gitardan da daha iyi olduğunu düünüyorum. Ayrıca en pahalı modelinin fiyatı 370 dolar seviyesinde. Ağaçları maun üstü maple kaplama sap maun. Bu özellikleriyle ve de iyi bir manyetik takviyesiyle gibson sounduna yaklaşmak mümkün olabilir...
-
İstanbul'da yaşamıyorum maalesef..Ben Bursa'da Rekor Müzikte gördüm.
SX yoktu sadece epiphone vardı. Bi de kkurt abi, gitar sunta değil ama
ben daha önce hiç sunta gitar görmedim ki... lafın gelişi mi sunta dedin? Çünkü çok kullanılmaya başlandı bu söz. Kalitesiz bi ağaç olabilir ama suntadan yapılamaz ki bi gitar..
-
Sunta dedikleri şu: Bazı gitarların ağaçları sıkıştırılıyor gitar gövdesi yapılmadan. Bazılarıda kat kat yapıştırma ağaç oluyor. YAni ağacı olduğu gibi kullanmıyorlar. Suntadan kasıt bu...
-
Modelini pek anlayamadım ama üzerinde Gibson USA manyetikler varsa hiç düşünmeden al.en azından manyetikleri için...