-
merhaba..ben evde kullanmak için 15 watt bir amfi almak istiyorum..fiyat olarak ve özellik olarak marshall ve ampteq arasında kaldım..aynı fiyat olan bu iki markanın arasında ampteq daha öne çıkyor..özellik olarak yani..mesela reverb var..model olarak ampteq AX15-R, ampteq LG15-R arasındayım..marshall ise MG10 CD var..ama çıkış gücü olarak zaten ampteq'ler önde..bir de reverb var..peki ampteq de iyi bir marka mı sizce? yani alsam menun kalır mıyım? ya da sizin önerileriniz neler? ben 150-200 ytl arası para verebilirim ancak..teşekkürler..
-
Bence bu amfiyi alana kadar aynı paraya 2. el temiz marshall laney fender marka amfiler bulabilrisin...
-
ben ankara'dayım ve aradığınız şeyi ikinci el olarak bulmak o kadar da kolay olmuyor..keşke bulsam da alsam.. öneriniz için teşekkür ederim..yani ampteq yaramaz mı diyorsunuz? Bir de dediğim ampteq amfilerde reverb özelliği,mic girişi,cd girişi gibi özellikleri var da onun için sordum..? önerilerinizi tekrar bekliyorum..
-
yaramaz abi hiç bulaşma...
-
Ampteq'lerin bu kadar kötü olduğunu duymamıştım daha önce.
-
Ben ev için 15 wattlık Marshall valvestate vs15R kullanıyorum reverbde var bu modelde. Oldukça memnunum.
-
ampteq ler cok kötü değildir yanlız bir süre sonra orasından burasından sorunlar yaşarsın.özellikle bas anfilerinde sorun yaşıyan tanıyorum.marshallar british sound denilen bir zımbırtıyı keyifle verir.ikisi arasındaysan ve yarın obürgün satabilirim dıyorsan marshall biraz daha mantıklı.yanlız sert sound veya california soundu denilen daha amerikan vari bir sound arıyorsan marshall olmaz.o zaman 10 luk bir ibanez alman daha akılcı olur.
-
ampteq dünyanın en kötü markalarından biridir.aynı fiyata göre özelliği çoktur ama şuna benzet.biri sony diğeri sunny marka iki cd çalar.sony nin fazla özelliği yok ama çok sağlam,sunny ise cd,vcd çalar,uzaktan kumandası vardır ama bi işe yaramaz elinde patlar.işte böyle birşey :)
-
hepinize de fikir ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum..elimde boss mt-2[ayrıca forumlardaki sesi kötü görüşüne katılmıyorum,ben bayılıyorum,yani tarz meselesi,kimisi kırmızı sever,kimisi siyah,kimisi de metal :) ], behringer fx100 ve dr100 pedallarım var .. bu doğrultuda roland cube 15'e karar verdim ..en yırtıcı sesleri onunla yakaladım çünkü :) yani bu ayarda amfiler arasında..yanlış anlaşılır sonra :)