-
bende kucultucu kablo var ama elektroyu pc ye nasıl baglıcam?
-
Mikrofon girişinden ya da ses kartının girişi varsa ordan baglayabilirsin...
line in mi ne acaip bi sürü ismi var :D
-
Ayrıca ses ayarlarından, kayıt veya recording'ten Line In'i aktif hale getirmen gerekiyor.
-
Küçültücüyle gitarı bilgisayarın line in girişine tak sonra da EdiP in de dediği gibi ses ayarlarından kaydederken i seç ve line in i işaretle. Sonda bilgisayarına guitar rig 2 yi yükle bu programın düzgün çalışabilmesi için de asio4all programını yükle. Sonunda mesut ve bahtiyar ol :)
-
elektroyu doğrudan doğruya pcye bağlayacaksan (amfi ya da processor olmadan) üzerinde gitar preamfsi ve amfi modellemesi yazılımı olan bir ses kartı lazım. mesela:
http://www.kivilcimmuzik.net/product_info.php?cPath=177_190&products_id=489
-
buna gerek olsaydi fx box ampli tube ve kerem in soyledigi programlar olmazdi sanirim :S
gerek yok ses kartina
-
Sesi düzgün ve gecikme olmadan alabilmen için kesinlikle iyi bir ses kartına ihtiyacın var. Üzerinde amfi modellemesi olması şart değil ama fazladan bir güzellik , fakat kaliteli olması şart ses kartının ;)
-
buna gerek olsaydi fx box ampli tube ve kerem in soyledigi programlar olmazdi sanirim :S
gerek yok ses kartina
-------------------------
program kısmı ayrı, istersen o programlardan birini de kullanabilirsin, ama gitar manyetiklerinin mikrofon olmadığını (dolayısı ile mikrofon girişine bağladığında kaliteli sinyal alamayacağını) ve hat (0dB) seviyesinde sinyal vermediklerini (dolayısı ile standart bir ses kartında olan "line in" etiketli yere bağladığında da kaliteli sinyal alamayacağını), bu nedenle de ses kartı üzernde gitar manyetiklerle uyumlu bir sinyal girişi olması gerektiğini unutmamak lazım... tabi eğer "vasat benim için yeterli bir kalitedir" düşüncesinde değilseniz.
-
evet guitar rig 2 kullanıyorum ben de çok güzel
-
ya şu jackın ucuna taktıgınız küçültücü kablo nasıl birşey adı varmı? nerden bulabilirim fiyatı nekadardır?