Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

single coil humbuckerlar

• ali k • 4 Ocak 2007 00:09 • #554462
    arkadaşlar artık bir stratım var gitar güzel ama heavy metal çalan biri olarak birazda sert ve güçlü tonlar istiyor insan.biraz internette araştırdım dimarzio fast track 2 ve seymour duncan jb junior öne çıkıyor sanki ama tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim...
  • Metalist_Boy • 4 Ocak 2007 13:11 • #554465
    İşine karısmak gibi olmasın ama heavy metal calıyosan eger niye strat aldın ki :D :D :D
    tabi senin bilcegin iş sadece merak ettim bu arada ben kullanmadım,merak ettigim için sordum :D
  • vikings • 4 Ocak 2007 14:25 • #554467
    emg-sa aktif set al.
  • ali k • 4 Ocak 2007 20:47 • #554473
    bende iki gitar daha var üzerlerinde emg-81,85 (bc rich warlock,cort x-th) olan.diğer ikisininde üzerinde emg olduğu için emg istemiyorum.strat la çok sert bir ses de elde etmeyi ummuyorum ama istediğim zamanda biraz hard rock soundu falan yakalamak istiyorum.gitar çok güzel bir gitar ama sadece manyetikler biraz daha fazla bana hitap etsin yeter....
  • Metalist_Boy • 4 Ocak 2007 21:33 • #554477
    Oww...
    Saygıyla egiliyorum önünüzde...:D
  • ali k • 4 Ocak 2007 22:54 • #554481
    :)))) eyvallah, bizde yemiyoruz içmiyoruz bunlara yatırıyoruz işte....
    firmaların kendi sitelerinde her manyetik için örnek kayıt yok.internette bu tip ses örnekleri veren bir site varmı?youtube dan biraz baktım ama ne aradığımı bilmediğim için pek birşey çıkmadı.önceden duyduğum bir kaç modele bakabildim ama onlarda yeterli değildi..
  • vikings • 4 Ocak 2007 22:59 • #554482
    sen o seslere aldanma onların ne koşullarda kayıt edildiğini kim biliyorki..
  • ali k • 4 Ocak 2007 23:10 • #554483
    harmony central da yorum okumaktan gözlerime ağrı girdi...fast track 2 gözüme çarptı.bu olabilir, midi yüksek güçlü bir manyetik istiyorum.bu ve ya bunun gibi manyetikleri bilen varmı acaba?
    ayrıca adamların o sesleri ne koşullarda kayıt ettiği, gerçeği ne kadar yansıttığı tabi tartışmaya açık ama o kadar çok manyetiği deneme şansım olmadığı için en azından bir fikir verir diye ümit ediyordum..
  • Fendermania • 15 Ocak 2007 17:46 • #554676
    Seymour Duncan Hot Rails manyetiği tek geçerim bu konuda. Örnek ses istersen Iron Maiden albümleri derim. Dave Murray çok uzun yıllardır bu manyetiği kullanıyor. Eğer ilgilenirsen bende satılık 1 adet sıfır var. Daha önce bir arkadaşa daha tavsiye ettim. Gayet memnun. Tabii Fast Track 2 ve Jb. Jr. gibi alternatifler de gayet iyi uyar Heavy Metal Strat için. Ama Dave Murray gibi bir örnek varken fazla arama derim. Bana ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak istersen [email protected]... Bu arada 20 yıldır gitar çalıyorum ve gitarım Fender Stratocaster. Bir dönem Hotrails kullandım ve çok memnun kalmıştım. Şimdi ikinci strat'ımı alma noktasındayım ve kesinlikle bu gitardaki setup Hotrails manyetiklerden oluşacak.
  • rassob • 6 Şubat 2007 14:46 • #554949
    Bende Fender Strat squier var kore. Klavyesi gayet güzel oldugu için Hot rails taktım ve istedigim soundu aldım. Tabi gidip John petrucci - damage control kadar sert ve tele vurduğunuzda "jık jık" distortion sesi almıyorsunuz ama hard rock çalacak kadar iyi oluyor. (süper anlattım değil mi) :D Tavsiye ederim.