-
sizce standard usa telecaster'a vintage manyetk seti takmaya gerek varmı?..ya da 52' vintage set takmaya..?
-
bu vintage set gürültülü bir manyetik oluyor değil mi? (eh vintage olduğuna göre muhtemelen 1950'den bu yana değişmemiş bir tasarımdır:) ) bence değmez. onun yerine gürültü yapmayan daha yeni tasarımlardan birini takmak daha makul bir seçim.
-
vintageler de genelikle noiseless oluyor değişmemiş değil. Gürültülü olmaması lazım ya da belki farklıdır fender vintage noiseless manyetikler var onlar gürültü yapmıyor.
-
fender gold lace sensorlar gürültüsüz ve vintage bir ton veriyor bildiğim kadarıyla
-
"fender gold lace sensorlar gürültüsüz ve vintage bir ton veriyor bildiğim kadarıyla"
---
gerçek vintage manyakları (ki bizim ülkemizde pek bulunmazlar) o manyetikleri sevmez, yeterli derecede orjinaline sadık bulmazlar o manyetikleri. sesini aşırı derecede "compressed" (sanki kompresör pedalı kullanmış gibi) olduğunu düşünürler, orjinal strat manyetikleri kadar dokunuşa duyarlı olmadıklarını söylerler. ama sen salla onları, gürültüsüz manyetik iyidir. bırıldayıp duran bi alet dokunuşa duyarlı olsa ne yazar.
-
lace sensor için temiz ancak karaktersiz oldukları söylenir.
-
lace sensor için temiz ancak karaktersiz oldukları söylenir.
---
onu sadece lace sensor için değil gürültüsüz bütün single manyetikler için söylüyorlar. az ya da çok hepsine bir kulp uydurup laf atıyorlar. bence adamların derdi "gürültü duymadan rahat edemiyorum benim için bırıltı ve cızırtı bu müziğin karakterinin ta kendisidir" şeklinde ifade edilebilir, ya da en azından ben bu kanıya vardım.