-
elimdeki digitech metal master bozuldu o akdar pahalı bi alete o kadar para verip artık kullanamamak çok kötü tünelde ddt mi ole bir yerde tamire gödnerildi ancak pedalın yandığı söylendi ve artık tamirinin mümkün olmadığı söylendi şu an pedal çalışmıyo hala ve ben adanadayım ne yapmalıyım
-
hiçbirşey yapılamıyosa bile netten o aletin devresini bul bi elektronikçiye yaptır yananın yerine onu tak olsun bitsin.
-
alet digital ama
-
abi ozaman bence yapcak bişi yok hep derim bırakın şu dijitalleri saatte dahi kullanılmaz o entegreli pis nesneler yanınca kokar böyle onlar entegre entegre :))
-
irenç bi koku haklsıın gitti 200 ytl :)
-
Benim bildiğim bu alet analog dijital değil
-
digitechin analog pedalı varmı ki? ben hepsini dijital biliyorum
-
Dostum üzüldüm pedalın için , Adana'da olman işi zorlaştırıyor tabi bi de...
Sana tek bir çözüm önerebilirim... İstanbul'da güvendiğin bir arkadaşın varsa , kargoyla ona yolla pedalı , tünelde yaptırır burda , proseslab gibi yerler var çok iyi iş çıkaran... Eğer istanbul'da arkadaşım yok diyosan , ben yardımcı olurum sana istersen , ama tabi beni tanımadığın için güven konusu kafana takılabilir şimdi. Eğer son seçenek kafan yatarsa da sadece güven konusu kalırsa , istersen özel mesaj falan at , msn'de tanışırız. Çünkü sadece müzikle uğraşan bi insana yardımcı olmak için yaparım bunu eğer yaparsam. Kolay gelsin...
-
Cenk e her türlü güvenebilirsin gözün arkada kalmasın :) Ama proseslab bu tür bir problemi çözebilir mi? Çünkü alet dijital ve biryerleri yanmış :)
-
ben uğraşsam yaparım be nedir ki onlar bi kondansatör filan patlamıştır(elektronik bilgisi iyidir)(babamın benim eski prosesöre söylediği söz)
şimdi aletin sadece ışıkları yanıyor ahh ah. :D yazık ettim bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.. :)