Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

manyetik hakkında yardım!

• stanlie • 14 Ocak 2007 14:06 • #554654
    squier strat gitarıma neck manyetiğine fender texas special, bridge manyetiğine de fender noiseless almayı düşünüyorum ne dersiniz?!
  • kkurt • 14 Ocak 2007 16:04 • #554657
    ses kalitesinde herhangi bir iyileşme olmayacak sadece dip gürültüsünden kurtulacaksın derim. o gitarın buna değdiğine emin misin? bu soruyu gitarın sadece ses kalitesini düşünerek cevaplama tabi bu arada (ki aralarından ton olarak hiç te fena olmayan aletler çıkıyor). klavye, perdeler, genel olarak aletin kalitesi vs... düşünmek lazım. bu gitar iyi diyebiliyorsan neden olmasın.
  • Fendermania • 15 Ocak 2007 17:29 • #554674
    Eğer ilgilenirsen elimde Seymour Duncan SHR-1 Hotrails var bridge pozisyon için. Iron Maiden Dave Murray kullanır. Cihaz sıfır olarak satılmak üzere ABD'den getirttim. İlgilenirsen ulaş bana...

[email protected]
  • stanlie • 20 Ocak 2007 23:16 • #554741
    valla bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum...klavyesi, perdeleri standart squier lere göre iyi çıktı şansıma..almadan önce akord tutmaz diye şikayetler okumuştum..ama ben bi akord ettiğimde bi daha ne zaman akord ettiğimi unutuyorum..bu konuda şanslıyım sanırım..az sayıda iyi gitar çıkabilecek bi markanın az sayıdaki iyi gitarlarından birisi bana geldi..yani uzun lafın kısası buna değeceğini düşünüyorum..görüşlerini için çok teşekkür ederim
  • tasma • 22 Ocak 2007 14:33 • #554771
    Aynı gtrdan bende de var.Yaklaşık 8 yıldır
    kullanıyorum.Çooook memnunum ki albüm kayitlarında
    bile o nu kullandım.tek modifiye Seymour Duncan hmbcker
    taktırmam.Tavsiye ederim...