-
abi evet aletlerin hepsi tek tek superler ama baslıgın ozelligi zaten tek bünyede toplaması=)) yine de sagol ama=)
-
Tek bünyede topladıklarında çıkan fiyat sonucunu gördün galiba yukarda. =)
Bu yazdığım efeklerin özellikleri (Phase 90 hariç, ki The Worm varken ona gerek yok pek de. =)) birden çok efekti bünyesinde barındırmaları yani bi nevi senin dediğin işi yapıyolar... Hem de kompakt pedal kolaylığında, pratikler ve şahsi görüşüm göze daha fazla hitap ettikleri yönünde.
Sen bi oku özelliklerini o pedalların, hepsinin kendince şaşırtıcı ton yelpazesi var...
-
tabii ki o da guzel bi alternatif ama ehx ve TC turkiyede pek bulunmuyor bildigim kadarıyla en azından bakındıgım kadarıyla cok sık rastlayamadım=)
bi de boyle hani bazen olur boyle bi pedalın bi serisi deneme amaclı uretilir ama sonra sebepsiz yere gerisi gelmez, kullanan cok memnundur falan=) acaba bu tarz efektler icin de gozden kacmıs olan boyle bi alet varmıdır diye soruyorum. yani belki de cok uygun fiyatlı bu tarz bi sey bilen vardır diye sansımı deniyorum=)
-
Yukarda da yazdım ama sanırım pek dikkatini çekmedi. TC Electronic G-major bence fiyat olarak bir hayli uygun bir alet. Şu bir ay içinde birkaç tane ikinci el satıldığını gördüm ve 400$dan satıldı çoğu. Ayrıca Lexiconlar da 250-300$ arasında gidiyor. Daha ne olsun :) Eğer yine fiyatlar çok dersen bir adet ikinci el digitech rp50 öneririm :P
-
eheehe yok yok ona cok diyemem o kadar ozelligi olacak sonucta icinde. ben g-system icin diyorum zaten, 1450 euro mu ne yazıyordu iste sitede=)
-
digitech rp20 ve rp21 lanbalı
saglam alletler
-
aletin kullanım klavuzunda önerdiği setuplar var..
bunlarla deep chorus clasic flange, 2 çeşit vibe ve ring modulator alabiliosun..
biraz kurcalayınca farklı efektler de çıkabiliyor..
mesela ben aouto wah a yakın bişey çıkarmıştım..
üstündeki delay time ın delay efektiyle bi alakası yok..
ibanezin sitesine bakarsan ora açıklamaları ne işe yaradığı vardı..
sesin modülasyonuyla alakalı bişeyi konrol ediypr gene...
birde marshallın buna benzer bir pedalı var..
delay için de ayrı pedal alabilirsin..etkisi nasıl bilmiyoruma ama yine başka bir efektele beraber bünyesinde delay efekti bulunduran pedallar var...