-
bu alet nasıldır acaba?
-
valla ben alacam yakın bi zmanda.12 inç hoparlör babalar gibi.ses hacimli gelir en azından.driveı fena değilmiş diye duydum...
-
abicim o alette sanirim XTS(ekstra tone)ozelligi vardi yani bu demek oluyoki sert muzik yapicaksan...piyasadaki en iyi sesi alirsin ama equ bilgin de olacak tabi.
-
teşekkür ederiiiiiiiim
-
XTS(ekstra tone)dediğin sanırım yeni Laneyin yeni modellerinde var HCM serisinde yok diye biliyorum(Yenilerinin başka bi adı vardı HCM değil sanırım.) HCM65 i genelde iyi bir preamp la kullanıyorlar. Arkadaki FX return ü kullanarak.
-
dostum peki bu anfide reverb-delay-flanger gibi dijital efektlerde var mı.? ben yok diye biliyorum ama.. hcm olmayan 65waatlıklarda var diye biliyodum...ben de anfi alcam da kararsızım vox 35watt düşünüyorum.. ama pahalı tabi... laneyler bayaa hesaplı.. bi de bende Tech21 Tri Ac var.. gayet de iyi bir pre amptır kendisi, bu anfiyle iyi bi uyum gösterir mi..?
-
HCM65 de hiç bir efekt yok
HCM65r de Reverb var
MXD65 de saydığın efektler mevcut.
-
şimdi bu aleti deneme şansım olmayacacak
sanırım yoğunluğum sebebiyle.Deneyen aradaşlar varsa
ses rengi fendere mi marshall a mı yakın?
-
Bu aletin cleanleride driveleri de güzel. Ucuz bulduysan al bence eğer iyi bri gitarın varsa çok güzel ton yakalanıyor bu amfiyle...
-
Ben kullandım bu aleti bir kaç ay boyunca. Alet kesinlikle çok güzel alet , cleanleri de driveları da kesinlikle tatmin eder bence. Speaker'ı da Celestion zaten , İngiliz yapımı. Lokum gibi alet. Ses renginin hangisine yakın olduğunu söyleyemem çünkü fender ve marshall amfi kullanmadım bu güne kadar pek , ama sert bir amfi , onu söyleyeyim.