Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GODIN

• imkansizbestem • 3 Şubat 2007 14:54 • #554900
    arkadaslar godın gıtarların sadece fıyatları hakkında bılgıye sahıbım...uzerıne ne soylenır bılmıyorum...belkı sızın soyleyeceklerınız vardır...ozellıkle kıracın kullandıgı godın marka gıtar hakkında bırseyler soylenebılır dıye dusunuyorum...
  • ner • 5 Şubat 2007 13:26 • #554929
    kırac'ın kullandıgını falan bilmiyorum godin'i (hatta gitarın kaale alınması noktasında bir eksi bile sayılabilir bu mesel) ama ben kullanıyorum, ordan biliyorum, harika bir gitar üreticisi. gitarlarda kullanılan ağaçlar muhteşem, işçilik en üst seviyede (ki tüm gitarlar olduğu gibi kuzey amerika üretimi). türkiye'de godin alınabilecek paralara insanlar sunta alıyor, yazık günah diyorum, en azından beyoğlu pera müziğe bir uğrayıp şu ciddi taş gibi gitarları deneyin. tonu hissedin.

ayrıyetten john mclaughlin falan da çalar bu cihazı, envai çeşit insanda fantastik modellerini görebilirsiniz (üst seviyedeki gitarlarında piezo ve synth çıkışı da vardır misal, her yola gelirler o yüzden)
  • ludingirra • 5 Şubat 2007 14:26 • #554931
    Godin gitarlarının işçiliğinin çok iyi olduğunu duydum bende.
    Ama tonu konusunda tecrübem yok. Açıkçası çok çekici geldi bu gitarlar bana en yakın zamanda tonlarını da dinleyeceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=sUEQgQ8Z-uU

bu video belki işçilik ve kalite konusunda sana yardımcı olabilir.
  • VİLLİ • 5 Şubat 2007 15:58 • #554933
    geçenler de kırk hammet de görmüştüm elinde bir godin vardı bende çok sağlam gitarlar diyee biliyorum ama biraz tuzlu sanırım bu gitarlardan keman sesi bile alındığını duymuştum manyetikler içine takılıyormuş sanırım