Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cubase yükledim çalıştıramıyorum yardım lütfen

• berkaialll • 11 Şubat 2007 00:02 • #555004
    cubase sx3 yükledim sorunsuz bir şekilde kurdum bilgisayarıma ama masaüstündeki ikona tıkladığımda tam program başlarken "no protection device connected" diye bir uyarı geliyor, uyarıya cancel dediğimde ise windows program başlatılamadı diye hata veriyor. Benim asıl amacım amplitube2 denilen programı kullanmak ama cubase yüklenmeden olmuyormuş sanırım. BEn nerede hata yaptım, bu protection device ne oluyor?
  • cemallami • 11 Şubat 2007 00:48 • #555005
    syncrosoft firmasının üretmiş olduğu ve flash bellekte muhafaza edilen bir çeşit kilit sistemi kullanıyor steinberg firması yani bunun asıl adı "Dongle". Eğer elinde orijinali varsa donngle'ı usb girişine tak yok eğer yazılım halindeyse cubase'yi kurduğunda dongle da kurulmuş oluyor, görev çubuğunun en sağında mavi bir dongle logosu göreceksin ona sağ tıkla ve enable de. bi dene bakalım.
  • berkaialll • 11 Şubat 2007 00:53 • #555006
    hayır değil internetten indirdim. Google da biraz araştırınca şunu farkettim usb arabirim takmak gerekiyormuş programı çalıştırabilmek için firma böyle bir güvenlik olayı yapmış, ama crack bulabilirsem sanal usb yaratabilirmişim. Peki bunu nasıl yapacağımı bilen var mı?
  • cemallami • 11 Şubat 2007 00:58 • #555007
    senin internetten indirdiğin sürümü biliyorum bu sürüm ayrıyeten syncrosoft firmasının dongle'sini gerektiriyor bu çok sorunlu bir crack bilesin. be for bye team'in crack lemiş olduğu halinde ise bu dongle hazır halde kuruluyor. seni bu hali çok uğraştırır zannedersem. kara bir tablo çizmeyeyim ama.
  • berkaialll • 11 Şubat 2007 01:32 • #555008
    syncrosoft die bi programda yüklendi sanırım ilk dediğin bendeki.. Senin 2. dediğini mi yüklememi tavsiye edersin? benim indirdiğim versiyonda dongle.dll diye bir crack var ama nereye nasıl kopyalıcam nasıl çalıştırcam bilemiyorum
  • kkurt • 11 Şubat 2007 23:35 • #555016
    isminde "h2o-delirium" geçen torrent'i indir içinde çalışan bir crack var. tabi bunun yasa dışı olduğunu söylemeye sanırım gerek yok, ama öte yandan türkiye steinberg distributörü olacak firma da elinde steinberg ürünlerini zaten doğru dürüst bulundurmuyor, parasıyla alacak olsan bile kim sorarsa distribütörü oldukları bazı şeyler ellerinde yok. kendilerine burada saygılarımızı sunar, ayrıca protesto ederiz.
  • Goldtop1957 • 12 Şubat 2007 12:53 • #555024
    Benim de benzer bir sorunum var...Qbase orjinal CD'sini bulup yükledim sorunsuz bir şekilde, ancak ikona tıkladığımda hiç bir şey olmuyor, değil dungle sormak, herhangi bir hata mesajı falan da vermiyor, hiç bir şey olmuyor kısacası....Bu neden kaynaklanıyor sizce....

Bu arada Amplitube için qbase'e ihtiyaç yok, direkt kur bilgisayara, gitarı bağla ve çal...ama latency'yi yok edemiyorsun. Bi alternatif program olarak da Revalver var, tonlar daha iyi geliyor....
  • bestekar08 • 12 Şubat 2007 16:23 • #555025
    cubase tıkla file new projet empty dosya kaydedecek yer sec ok de acılır
  • Goldtop1957 • 13 Şubat 2007 13:16 • #555031
    Güzel diyorsun ama benim sorunum da Cubase'e tıkladığımda herhangi bir pencere açılmıyor olması, bir pencere açılmış olsa File New Project...falan takla bile attırırım. Cubase ikonuna tıkladığımda sadece bir iki sn. kum saati çıkıyor ve sonrasında hiç bir şey açılmıyor. Yine de sağol...