Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kaslarla sınırler ters orantılımı

• Drive-MAN • 12 Şubat 2007 01:03 • #555019
    oyle bı efsane duymustum vırtıozlerınde cılız kassız elemanlar olması benı bu efsaneye daha da ınandırdı sınıd kas yapınca daha mı zorlasır gıtar calmak aslında mantıklı ben bıraz kas calısınca daha zor calıyorum sankı aklıma takıldı yardım
  • gökhank • 12 Şubat 2007 10:00 • #555021
    abi senin tıp fakültesinde okuduğunu sanmıştım ama mesajın içeriğini görünce ... neyse
  • violoncellist • 12 Şubat 2007 11:46 • #555022
    aslına bakarsan kaslar ve sinirlerin birbirleriyle pek alakası yok enstruman çalarken. virtuoz'lerin cılız adamlar olması da seni yanıltmasın, birçok virtuoz var vücudu yerinde olan. enstruman çalarken ise bilinçsiz geliştirlen vücut problemlere yok açabilir. geliştirmemen gereken kasları geliştirirsen, enstrumanına hantallık olarak yansıyabilir. ama bu demek değildir ki kas yapmak, enstruman çalmayı engeller. sadece bilinçli olmak lazım.. :)

saygılar
  • vikings • 12 Şubat 2007 11:58 • #555023
    kaslarını gitar çalarak geliştirmen daha doğru olur.bende çalışıyordum şu el gülendirmek için kullanılan zımbırtıdan parmaklarımı klavyede hareket bile ettiremedim bir süre.eğer kaslarını geliştirmek istiyorsan egzersizleri ayakta yap.ayrıyetten bkz:Michael Romeo , Yingwie Malmsteen bu adamlar hiçte cılız değil :)
  • Serpent_King • 14 Şubat 2007 01:52 • #555039
    michael romeo da kas yerine yağ mevcut..amerikan güreşçisi kıvamında da virtüözler var tabi evet.
  • Drive-MAN • 14 Şubat 2007 17:14 • #555044
    gıtarı olumsuz etkılıycek gelıstrımemem gerek kaslar hangılerı pekı bılen varmı
  • l-i-m • 14 Şubat 2007 21:21 • #555046
    drive man kusura bakma,ben asla bir topic ya da ankete saçma olmuş demem ama madem sen de öğrenmek için soruyorsun;çok saçma bir yaklaşım bu ,yani Kirk şimdi vücut geliştirse yirmi kilo alsa çalamayacak mı, ya da gitar çalmaya başlamadan önce iri yapılı bir şey olsaydı şimdiki kalitede çalamıyor mu olacaktı? kulaktan dolma şeylere fazla takılma boşver..
  • narkozz • 15 Şubat 2007 19:46 • #555069
    valla kaslarla sinirler arasında bariz bir bağ var ama bu senin kurmaya çalıştığınla pek alakalı değil :)
    yani şöyle ki kaslarla sinirler ters orantılı değil ki bu cümleyle ne demek istediğimi bile anlamıyorum. öyle bir şey olamaz zaten :S
    ama yukarda söylenildiği gibi kaslarını enstrümanını çalarak geliştirmen daha mantıklı
  • Drive-MAN • 17 Şubat 2007 00:31 • #555077
    abı haklısınız da ne bılım ben calıstıgımda parmaklar agırlasıyo gıbıme geldı bı kac arktan da duyunca suphelenedım