Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ses mühendisi

• pyromus • 15 Şubat 2007 12:07 • #555065
    Arkadaşlar Aramızda ses mühendisi var mı ? Nasıl ses mühendisi olunur ve hangi sektörlerde iş yaparlar diye detaylı bir bilgi verebilir misiniz ?
  • tam olsun • 15 Şubat 2007 17:41 • #555067
    hiç bi iş bulamazlar aç perişan ni şkeilde gezerler benimm bildiğim çünkü sound engineer mmaaşı 8.000 ytl kimse iş vermez dolayısıyla itü tonmaisterlik bitir olurusn
  • pentagram_033 • 15 Şubat 2007 19:36 • #555068
    ses mühendisliği okumayı istemiştim bende.gerçi şuan farklı bir mühendislikte okuyorum ama benimkisi sonradan oluşan bir istekti. nerdeyse 3.sınıfa geldiğimde bu istek oluştu.bildiğim bir tek İTÜ de var.ama karamsarlığada gerek yok,aç kalmak sürünmek biraz abartılı olsa gerek.bu gün nerde üniversite mezunu bir adama gel şu masaya oturda sana 8bin ytl vereyim denilmiştir.demezde zaten kimse.çünkü sen eğitim okumuyorsun mühendislik okuyorsun.senin yaratıcılık kabiliyetin sana 8bin ytl den fazlasınıda kazandırır yeterki ruhun mühendislik yapmana elverişli olsun vede en önemlisi yaptığın işi sevmen.dünyada en zor şey sevmediğin işi yapman.aman iyi düşün ona göre bölümünü seç,sonra sende %90 lık pişmanlar ordusunun içerisine girme.
  • cazist • 15 Şubat 2007 23:27 • #555071
    selam tr de ses müh liği yok ama olursan eğer ses mühendisi ya da ton maister tr de ve dünyada çok iyi işler yaparsın ve iyi kazanırsın ben asistanım ve 1000 dolar maaş alıyorum
  • alp-y • 16 Şubat 2007 18:56 • #555074
    arkadaşlar zaten ses mühendisliği diye bir bölüm yok! üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde müzik bilimleri diye bir bölüm vardır...yetenek sınavına girersin (bu sınavda kulak sınanır)kazanırsan başlarsın okumaya okul içinde istediğin enstrumanın eğitimini görebilirsin kayıt mix tekniklerini öğrenirsin mikrofonlama ve şuan aklıma gelmeyen bi ton teknik öğrenirsin...Fena da kazanmazsın hani...okulu bitirince çeşitli stüdyolarda mix kayıt görevlisi tonmaister mastering falan filan hepsini bilerek yaparsın çekirdekten yetişme değil...İzmirde bu bölüm dokuz eylül üniversitesi güsel sanatlar fakültesinde mevcut... ve bu bölüm mezunu kartal doğrul izmirde stüdyo kartalın sahibidir www.studiokartal.com www.myspace.com/studiokartal http://www.garaj.org/studyo/102/studyo-kartal.htm adreslerinden referanslara ve kayıtlara bakabilirsin kendine iyi bak
    saygılar ---NuE---