Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ebay???

• calisiformis • 16 Şubat 2007 21:56 • #555075
    arkadaşlar bu ebay deki pedal fiyatları uçmuş ya cok ucuz...ya bu ne kadar guvenilir...aranızda burdan alışveriş yapan oldu mu?gümrük falan ne iştir...
  • syarar • 16 Şubat 2007 22:23 • #555076
  • mkcervy • 17 Şubat 2007 03:57 • #555079
    benim de bu konuda bir kaç araştırmam olmuştu.aldığın mal dışarıdan kargo ile gelirse gümrükte para vermek zorunda kalabilrsin.bu da sanırım malın fiyatına ağırlığına veya büyüklüğüne bağlı.bu üçünden hangisinin referans alındığı hakkında bilgim yok.ama tabi sen daha da bir araştırabilirsin.gerçi üsste makale varmış sazanlık yapıp direk yazmaya başladım.ben de makaleyi okusam iyi olucak
  • poseidonc • 25 Şubat 2007 19:27 • #555215
    arkadaşım ben ebaydan alışveriş yapıyorum sen takıldıgın soruyu sorarsan ben yardımcı olurum ama şöyle diyim 100 euronun altındaki ürünler gümrüge takılmaz ama şöyle bişide var bu ürün hacben büyükse gümrük müdürlügüne girer direk oraya gidip alırsın sen tabi giderken senden bikaç belge istiyolar ebaydan aldıgına dair bi fiatı belirten kagıt yazıcıdan döktürsen yetiyo bir de bankadan kart ekstresi