Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

j&d brothers ve castilla bunları kullanan varmı? nası bir gitar YARDIM

• tam olsun • 17 Şubat 2007 16:03 • #555084
    arkadaşlar j&d brothers ve castilla marka elektro kullanan varmı alacam bir tane de hem ucuz hem şekil kullanan varsa bilen falan yardımlarınızı bekliyorum. alsam pişman olurmuyum.
  • ibanetze • 17 Şubat 2007 18:16 • #555090
    J&D Brothers iyidir baya.
  • tam olsun • 17 Şubat 2007 19:21 • #555093
    eyvallah kardşe sağolasın
  • ibanetze • 17 Şubat 2007 20:24 • #555094
    Mütevazi tavrı sevdim, bi şiler daha yazıyım. =)

J&D Brothers alcaksan ve sıfır alcaksan Motif Müzik'ten almaya dikkat, en ucuz yer orası, alcağın gitarın renginden önce set-neck ve maun gövde olmasına dikkat et, yani yapıştırma olsun sap ve gövdenin birleşme yeri, vida olmasın. :) J&D'nin öyle çakma gitarları var ki, arada alder gövde bolt-on olanı da var, ki bu gitarın tipi Les Paul olsa da çıkan ses humbucker manyetikli bi strat kopyasından çok farklı olmıycaktır, belki Jackson diyelim daha doğru olur. =) Jackson sesi gibi bi ses çıkar ki onun da hakkını vermez. Sanırım 350 dolara yeterli bi J&D Brothers Les Paul kopyası alınır, o fiyatın altındakiler pek bi işe yaramaz, yani o fiyata markası olan kıytırık bi şey alman daha mantıklı. En azından markasına bakıp tatmin olursun. Castilla'ya hiç girmiyorum. :o) Ha bende 350 Dolar yok, daha ucuz bi şiler istiyorum dersen, J&D Brotherslerin ikinci el sitelerinde fiyatlarıın takip etmeni öneririm, çünkü bu markaların ikinci el piyasası acayip düşük oluyo, 250 YTLye falan bulursun tahminim güzel bi gitar.

Kolay gelsin. =)
  • BurakFender • 17 Şubat 2007 20:46 • #555095
    set neck, çift stock humbucker lı bir J&D(ağacını bilmiyorum arkadaşın gitar) çalmıştım bir konserde gayet sıcak tonları vardı
  • tam olsun • 17 Şubat 2007 21:34 • #555096
    arkadaşlar sağolun birde bişey var ben samsunda oturuyorum burda 200 ytl sıfır yapıştırma sap gövdenin birleştiği yer ilk defa duydum bende j&d yi bi sorim dedim garajdaki kankalara eyvallah arkaşlar sağolun hepinize teşekkürler
  • Lester Polfus • 18 Şubat 2007 14:47 • #555114
    BurakFender sende stratocaster var, gidip arkadaşının j&d brothers'ıyla çıkıyosun konsere :D
  • haplo_trm • 20 Şubat 2007 16:17 • #555148
    bende j&d-lc4 quilted maple top les paul modeli var gayet de hoş bir gitar. 550 ytl'ye geçen yaz aldım. fiyatı göz önüne almak koşuluyla son derece iyi bir gitar. ama çok bilindik ve güvenilir bir marka olmadığından dinlemeden almamak lazım.

gitar az çok idare ediyor da birde şu 505II den kurtulabilsem:D

resmini de koyayım dedim;
    http://img153.imageshack.us/my.php?image=pht119qm5.jpg
  • BurakFender • 20 Şubat 2007 18:20 • #555149
    Lester o öbür burak:Dbiz bu hesabı 2 burak olarak açtık.bende esp var.ondan önce ancak Allah adam eder denicek kadaqr kötü bi gitarım vardı:Dmarkası bile yok yani düşün...:Dallahtan soğutmadı beni gitardan.onunla konsere çıkamazdım bi kere 5 dk. da bir akordu kaçıyodu...:D