selamlar
konuda bahsettiğim gibi 2 kanallı bir dist. pedala ihtiyacım var, sebebi ise şarkılarda bir orta bir de yüksek gainli drive a ihtiyacımın olması..
benim bulabildiklerim:
-VOX Bulldog
-MXR M151 Doubleshot
-boss od 20 drive zone
bunlardan od 20 yi denedim ama vox ve mxr'ı deneyemedim. markaları ve fiyatları itibariyle od 20 den daha iyi sonuç vereceklerini düşünüyorum. ayrıca harmonycentral.com'da bazı kullanıcı yorumlarında od 20'nin dijital gibi ses veridiğini okudum..
bu pedallar arasında, özellikle vox ve mxr arasında bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim. tabii bunlara benzer aynı fiyatlarda önerebileceğiniz başka "analog, 2 kanallı, distortion pedalı" varsa onları da yazarsanız iyi olur
bu arada yakın zaman da boss me 50 almaktan vazgeçip, tekrar analog biriktirmeye dönmüş bir insanım, sırayla param oldukca biriktiricem, şimdilik en elzem olanı 2 kanallı dist pedalı, çünki bara çıkma durumu var ve orada nasıl bir ampli olacağını bilmiyorum, onun ötesinde ikide bir düşünmek de istemiyorum, sağlam bir dist pedal alayım 2 kanallı, nereye gidersem gitarla pedalla, endişe etmeden çalayım diyorum. olay bu şekilde yani
saygılar
:D Deucetone atlanır mı hacı böyle bi karşılaştırmada... Ayıp yani, BOSS OD-20 analog değil dijital bi alet, onu zaten alıp da üç ay kullanan tanımadım vay ben ne yaptım deyip satıyo herkes, Vox daha çok hard rock gitaristlerine göre bi pedal, tüplü pedallar arasında pille çalışan ilk ve hala tek pedal olması büyük artı, ben tonlarını çok beğendim. Les Paul'le iyi sonuç veriyo ama bazı arkadaşlar "tone" potunun görevini iyi yerine getirmediğinden şikeyetçiydi, MXR Doubleshot yazdığın pedallar arasında en çok yönlü pedal, yani bu pedaldan alamıycağın ton yok gibi, ve aldığın bütün tonlar da tatmin etcektir seni, ben bu pedaldan kullanırken keşke on kanalı daha olsa da bunların hepsini kullanabilsem demiştim. Biraz pahalı olması bi eksi gibi görülebilir ama ikinci elleri 220 YTL civarı gidiyo, bu pedala fazlasıyla değer yani.
Benim asıl önerceğim pedalsa ProCo Deucetone, yukardaki pedalların hepsi iyi hoş da Deutone alınca başka bi distortion pedalına gerek kalmıyo. :)