Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Boss BD-2 Blues Driver ve DS-2 Turbo Distortion hakkında.

• Noryth Aquanum • 20 Şubat 2007 14:42 • #555147
    en kısa zamanda bu ikisini alıcam.ama nerden alacağımı bilmiyorum , kazıklanmak da istemiyorum.internetten bakıyorum , 20 dolarlık oynamalar filan var.kazık yemeyeceğim ve hatta olursa ikisini birden alacağım için indirim yapma ihtimali olan bir yer aramaktayım , önerilerinizi bekliyorum.

ayrıca bu pedallar nasıldırlar , kullananlardan da yorumlarını bekliyorum efenim."kötü lan bunlar" derseniz de önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler şimdiden.
  • ibanetze • 21 Şubat 2007 10:37 • #555153
    Peşin alcaksan ANT Müzik'ten alabilirsin,en uygun fiyatlı yer orası, taksitle alcaksan heryer aynı. =)

Ben şu an iki tane BD-2 kullanıyorum, kesinlikle her setupta bulunması gereken pedal bence. Çok iyi bi booster, en ufak bi renk katmıyo tona. Bu pedalı gaini kökleyip çalma taraftarı değilim, sadece hafif bi gain katacaksın tona, süper sonuç alırsın, bence bu anlamda TS9'dan, BOSS OD-3'ten çok daha başarılı.

DS-2'se BOSS'un sevdiğim iki pedalından diğeri,Turbo I modu DS-1'e yakın bi ses veriyo, o tona pek ısınamadım yıllardır, Turbo II modu ise alternatif veya grunge çalıyosan arayıp bulabilceğin en iyi distortion tonu. Bunun yanında DS-2 başarılı bi booster, ve bluesy overdrive tonları bile alabiliyosun pedaldan, bence BOSS kataloğundaki en versatil (tam Türkçesi değil ama çok yönlü diye çevirilebilir) pedal kendisi, severek kullandım paraya ihtiyacım vardı sattım ama şu an para biriktiriyorum yine alcam. =)
  • Soulforger • 22 Şubat 2007 19:08 • #555168
    Birol abime güven derim ben :) Her iki ay da bir Ant müziğe gidip kendine yeni bi BD-2 alır , paraya sıkışır , satar , sonra hasretine dayanamayıp yine gidip alır , sonra yine paraya sıkışır.... :)))