-
rg 1570 e köprü ve sap pozisyonunda dimarzio evo takarsam nası tınlar? köprüye dimarzio x2N takarsam nası tınlar? sh5 duncan custom takarsam nasıl tınlar ? dimarzio dp100 veya paf takarsam nasıl tınlar ? şmdi arkadaşlar köprüde vurucu dist tonları ve sololar için en uygun manyetiği arıyorum...(müzik tarzım ise maximum hard rock olabilir daha ağırı değil)(max demir demirkan dist leri kadar sert olucak yani) sap da ise dolgun gibson tonlarına yakınlaşabilecek bi manyetik düşündüm bi yorumlayın bakalım
-
tam işte senin ilacın paf pro set :)
-
gereksiz masraf olur.
-
seymour duncan tb4-sh1 iyi gider bu gitara, duncan candır ölü gitarı mumyalar ayağa kaldırır
-
kkurt anladım ben seni
manyetik karşıtısın sen hehe
-
rg 1570 kullanmış biri olarak soyluyorum. o gitarın hicbir manyetik modifiyesine ihtiyacı yok. zaten manyetiklerini dimarzio üretiyor diye biliyorum o serinin. ayrıca gayet yüksek drive larda bile sesi kirli gelmiyor gitarın. çaldığın hiçbirşey gargaraya gitmiyor. dolayısıyla gereksiz masraf olur. kkurt a da yollamıştım ses kayıtlarını zamanında o da bu yüzden uğraşma demiştir :) drive da ötmeyen, sessiz çalışan, çamurlu ses vermeyen bir manyetiği değiştirmek sadece gereksiz masraf olur bencede.
-
v7 ve s1 idare eder ama v8 berbat diyebilirim.en azından köprü manyetiğinin değişmesi gerekir.bende o manyetiklri kullandım ama öyle çok iç açıcı konuşamıcam malesef.power sound,inf,v serisi falan bunların hepsi aynı b*k.
-
bu gitarın sesi bence gayet güzel. metal çalan birini fazlasıyla tatmin eder. hard rock ta çalınır, blues da. yapamayacağın tek şey 10 numara üzeri tel takmak. öyle bir teli gerektirecek birşeyler çalmayı düşünenler için yanlış gitar. manyetikleri ise değiştirmeye gerek yok. sap manyetiğinin tonu lp gibi olmuyorsa olmuyordur, manyetikleri değiştirsen de zaten olmayacaktır. o yüzden gereksiz masraf.
-
kkurt benden daha iyi bilir ama ben olsam sadece sap a paf pro takardım...
-
lp tonu gibi zaten ölse olmaz:) ama daha tatmin edici olur eskisinden.zevk meselesi tabi.