-
Yeter be arkadaş, adam iyi ki bişi sormuş :D hatalı ama muhabbet çok uzayınca çok saçmalaşmış. En baştan okuyun bi :D
-
başlığın kendisi saçma zaten mesajların düzgün olmasını nasıl bekliyorsun?
-
Onu diyecektim ağzımdan almışsın. Madem başlık saçma , yorum yazmazsınız geçersiniz , ne yani illa sizin de saçmalamanız mı gerekiyor? Bu kadar mı eziksiniz ki milleti de ezmeye kalkıyorsunuz!? Yapmayın böyle şeyler ya , acemidir yapmıştır , dalga mı geçilmesi gerek?!
-
hakkaten beyler bi hata yapmisim ok ama bu kadarda abartmayin ya...bunu muzik konusu altina acmam gerekirdi.sonradan farkettim enstruman altina actigimin...ayrica, su anda uyducuya danisamayacak kadar abes bir yerdeyim. Afrikanin ortasindayim colde...Libya da.ve inanin 300 km capimizda medeniyetten eser yok.burda bir uydu sistemi kurdum ve sadece zamanimin biraz daha iyi gecebilmesi icin arayislarim var. Creative ZenXtra basligi da benim.aksi ki mp3 player im da bozuldu burda.beni hayata baglayan sey muzik.hersey aksi gidiyor bakalim...Soulforger anlayisin icin tesekkurler bu arada. merak etme karincalar anca kendilerini ezerler...
-
kolay gelsin
-
www.turkeyforum.com a gir orda uydular,kanallar,.......bu konu hakkındaki herşeyi bulabilirsin...
-
abi bunu muzik tarafina yazarsan daha fazla yarar saglarsin diye dusunuyorum. bu arada arkadaslar ilk sayfa ya bakipta cort ve ibanez eslestirmesine yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim