-
Selam arkadaşlar, forumun tavsiyesiyle bir süre önce sans amp tri ac aldım ve memnunum. Şimdi bunun arkasına (önüne) ne bağlayabilirim.(wah demeyin, kullanmıyorum) Sesin daha güçlenmesini, biraz daha distortion kazanmasını ve uzamasını istiyorum. Classic rock, hard rock ve blues seslerine ihtiyacım var. BD-2, DS-1, DS-2 gibi pedallar iyi olur mu. Bir de digitech DF-7 distortion factory nasıldır, uzaktan iyi gibi ama kullanan var mı.
Yardımlarınıza teşekkür ederim.
-
bu boss un üç pedalınıda koyma tabi ne gerek var bu kadar overdrivelar için bd2 veya sd 1 al hangisi dersen git mağazadan seç o kendi zevkin şahsen 2sinide almıştım ben :) ds2 daha iyi olur bence sert tonlar için ds1 de sert ton alman için full açman gerekiyo o zaman da deli dip gürültü yapıyo önüne bi tane de ns2 bağlaman gerekiyo ama bence sd1 ds1 ns2 cs3 al ... en ideali bence bu ns2 ye hep ihtiyacın olucak çünkü dip gürültü problemin varsa... tabi biraz daha bütcen varsa bence comp u dynacomp dist leride deucetone dan alabilirsin... git hepsini birbirine bağlayıp dene öyle karar ver
-
Bir tane compressor mesela MXR dynacomp ve bir adet te EQ almanı tavsiye ederim.
-
Teşekkürler arkadaşlar, ama biraz kafam karıştı. Ne gerek var üçünü de alma dedikten sonra BD-2, SD-1, DS-1 DS-2 gibi pedalları deneyip alabilirsin diyorsun. Bir de bu kompresor gerçekten gerekli mi. Forumda çoğu zaman kompresöre gerek olmadığı yorumları var. Benim esas sorunum Tri AC ile ne tür bir distortion ,veya overdrive pedalın iyi sonuç verebildiği, boss mu, Rat mı, digitech mi, bu konuda deneyimi olan Tri AC kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var. Kompresör konusu da ilginç, gereksiz olduğunu düşünenler bir hayli fazla, bas için gerekli olabilir ama gitar için değil deniyor.
-
bence boss ge 7 equalizer ve ds2 al.birlikte çok iyi sonuçlar veriyorlar.ds 2 nin 2 tane kanalı var, 1. kanal ds1 in tonlarına daha yakın tonlar veriyo.2. kanal daha sert...ton aralığını da ge 7 ile genişletirsin işte...gerekirse sinyali ge güçlendirirsin ge 7 ile.bence çok iyi bir kombinasyon bu ikisi
-
Sesin biraz daha uzamasını istediğin için kompresörü önerdim evet seveni var sevmeyeni var ama şu bir gerçek ki sesi uzatıyor:) EQ ile de Sans Amp'tan istediğin tonlara yakın tonlar alabilirsin.
-
Hepinize cok tesekkurler arkadaslar, cok yardımcı oldunuz.