Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Analog setup dizilimi?

• Single_FACTOR • 8 Mart 2007 23:54 • #555441
    evet aynen.
    eq nun yeri değiştirilebilir yani distten önce ya da sonra, send den hemen sonra, ya da return den bir önce kullanabilirsiniz.
  • Findecano • 10 Mart 2007 01:10 • #555471
    tamamdır deneyeyim o zaman..sağol :)
  • Me_Vs_You • 15 Mart 2007 01:42 • #555561
    ya bu "send" olayına dikkat ediyorum ama çaldığım giç bi anfide göremedim.. elimde SansAmp Tri Ac - EXH Small Clone Chorus - DD6 ve CryBaby var.. bunları Anfi - Tri AC - WAH - DD6 - CHORUS - GİTAR şeklinde diziyorum.. bu "send" olayını cidden anlayamadım ben yaa.. nerden giriyoruz, girişin send olduğunu nerden anlıyorı. belki çok basit ve salakça soru sormuş olabilirim ama send konusunda hiç bi fikrim yok ondan... :)
  • Findecano • 16 Mart 2007 02:06 • #555588
    bi jackı sende bi jackı da kullanacağın efekt pedalınının inputuna giriyosun.pedalın outputundan da bi jack ile return kısmına giriyosun..efekt pedallarını send/returnden girmenin mantığı bellidir..preampı yani sesin şekillendiği yeri dijital efektlerle karışmasını engellemek için yapılır bu.Kimse analog bi sinyal ile dijitalin preampa aynı yolda girmesini tercih etmez :)
    Bu arada sana tavsiyem ;
    Gitar-wah-triac-chorus-delay şeklinde girmen..fx loop varsa şayet;
    Gitar-wah-triac-anfi(clean kanal)fx send-chorus-delay-fxreturn şeklinde girmen ;)