-
gerçek zamanlı efekt programlarını kullanabileceğim gitarla kayıt yapabileceğim bi ses kartı.m-audio audiophile 192 bu iş için yeterli m???
hiç harici ses kartı kullanmadığım için bu konuda bi bilgim yok..kullanan arkadaslar bana yardımcı olsunlar lütfen..
bilgisayar özellikleri(intel 3 ghz işlemci 512 gb ddr2 ram p5ld2 asus anakart)
-
creative live value 5+1 tavsiye ederim. En iyi ses kalitesine sahip ses kartıdır..
-
negüzel_istnbl,arkadaş kayıt yapacak oyun oynamıcak bilgisayarda.
wolverine83,önceki sayfalara bakarsan işe yarar b şeyler bulursun.
zaten senin söylediğin m-audio bu iş yeterli.
-
Ne yani creative ses kartıyla kayıt yapılmaz mı? :)
-
yapılırda amatörün de amatörü olur.m-auido,behringer,digidesign,edirol gibi markalar varken creative biraz gülünç kalıyor.zaten o kart creativenin pc oyunları için yapılmış olan bir ses kartı.kayıt için başka modelleri olabilir.yoksa yapılır niye yapılmasın benim on-board ses kartınla bile yapılıyor :D
-
ben ses kartı alırken kayıt yapacağım diye almıyorum ki hangisi uyumlu ve en iyisiyse onu alırım. bendeki onboard ses kartı realtek ti onu yakana kadar tabi...şimdi creative aldım kendi medya playerini hediye veriyo :)
o kadar sene bilgisayarcılık yaptım hic bana ben kayıt yapacam diyipte ses kartı alan olmadı :)
-
profesyonel ses kartları bilgisayarcılarda satılmıyor zaten...
-
doğrudur. O markalar satmadım hiç zaten...
-
EMU 0404 deneyebilirsin. tatmin edici bir kart, zannedersem ihtiyacını görür fazlasıyla
-
prof. kartlar nerede satılır peki??