-
merhabalar...
bende boss noise supressor, tech21 sansamp tri ac, mxr 10 band eq, boss compressor, boss digital delay, boss chorus ensemble var.
setup diziliminde:
gitar=>(input)noise supressor(send)=>compressor=>sansamp tri ac=>mxr eq=>noise supressor(return)
noise supressor(output)=> chorus ensemble=>digital delay=>amfi
şeklinde yaptığım zaman tri ac den gelen çok garip bi çınlama oluyor ve sesi de etkiliyor hem de bayağı kötü oranda.
sizin önerebileceğiniz başka bir dizilim var mı acaba?
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
-
Boss noise supressor kullanmadığım için send ve returnleri hakkında bir fikrim yok ancak tahminen;
Gitar=>(input)noise supressor(send)=>compressor=>noise supressor(return)
noise supressor(output)=> sansamp tri ac=>mxr eq=>chorus ensemble=>digital delay=>amfi
Şeklinde denersen sorun çözülebilir.
Ya da hiç send returnü kullanma(MXR kullanıyorum onda send return yok)
Gitar=>compressor=>(input)noise supressor(output)=> sansamp tri ac=>mxr eq=>chorus ensemble=>digital delay=>amfi
Bir de bunu dene :)
-
guitar >noise>comp>tri ac>amfi input>
amfi Send>EQ Chorus>d.delay>amfi Return
burda dikkat etmen gereken; amfiye giren comp+tri ac çıkış sinyalinin gitarın bypass konumunda iken ki seviyesinin üstünde olmamaı.. doğal olarak çamur gibi çıkmasın sesler.
-
öncelikle bi böörcem :) biri şu "send" in ne olduğunu anlatsın yaa kafayı yiycem..
Anfi - Tri Ac - EQ - COMPRESOOR - CHORUS- DELAY - NOISE SUP - GİTAR
abi valla send falan bilmiyorum yaa cidden açıklayın bi şunu... ben de set-up kullanıyorum.. bendeki ekipmanlar da seninkiler gibi yani yakın... dizilimi bu şekilde yapıyorum ama bende noise sup. yok sadece.. ama olsa sona bağlar gitara çıkardım.
-
Anfi - Tri Ac - EQ - COMPRESOOR - CHORUS- DELAY - NOISE SUP - GİTAR
Dizilim bu şekilde değil dimi :S
Gitar - comp - noise gate - tri ac - EQ - chorus - delay - amfi
şeklinde bağla. Hatta amfinde fx return varsa input yerine fx returne gir.