-
öğrenme gitarımın değişme zamanı geldi fakat markalar hakkında hiç bilgim yok.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
-
iapanyol gitarlardan begen.
Alhambra ya da princess iyi olabilir benim ilk gitarım princess ti iyi sayılır dı :S hem ucuzdu da :S
-
Marka: Antonio Sanchez - İspanya
Antonio Sanchez Klasik Gitar 3050C.
PROFESYONEL STÜDYO SERİSİ
Menşei: İspanya
Ön Kapak: Kızıl Sedir masif ağaç
Arka ve Yanlar: Gül Ağacı
Sap: Bubinga doğal rengi
Klavye: Gül Ağacı
Aktif manyetik: Fishman CL1010 (ABD malı).
Burgular: Atın Kaplama
Flota: Üç kat masif ağaçtan imal edilmiştir.
Ebatlar: 100X39X10 cm
Diğer Özellikleri;
* 4 band ekolayzır ve ses ayar düğmeleri bulunan bu aktif manyetikli profesyonel yükseltici (DETAYLI RESİM), 9 voltluk pilden besleme alarak gitardan çıkan sesin süzülerek ve her türlü parazitten arındırılmış olarak yükselticiye gitmesini sağlar.
Profesyoneller için özel el yapımı klasik gitardır.
1.093,95 YTL + KDV fiyat uçukmu sizce
-
klasik gitara o kadar para verme uzun süre kulanacak mısın? yoksa elektroya ya da akustige geçmeyi planlıyorsan paran dursun derim sana!
-
klasikgitar vazgeçilmezim şimdilik. ilersi için birşey diyemiyeceğim iş para kazanmaya gelince maalesef klasik gitar iş yapmıyor :(
-
Camps düşünebilirsin eğer yakın bi zamanda elektroya veya akustiğe dönmeyeceksen......
-
teşekkürler findecano klasik gitarda ısrarcıyım.değerlendireceğim mesajını.
-
istersen elyapımı gitar alabilirsin ben elyapımı gitar yapıyorum atolyem taksimde istrsen bir ara ugrayıp bakabilirsin fiyatlar 500-1200 ytl arasında degişiyor sana 600 ytlye verebilecek bi klasik gitarım var
özellikleri 21 perde abanoz klavye birdseye akca agaç ve ladin ses tablusu 650 mm skala istersen benle irtibata gecebilirsin.
0535 221 42 83 fatih