-
gitar için hangisi daha uygun sizce? stand mı duvar askısı mı?
standın devrilme askının da yere düşme gibi bi ihtimali var mıdır?
bir de sap ayarı için herhangi bi faydası ya da zararı var mıdır bu ikisnin?
-
sap ayarı için bir zararı olsa sanırım amerikadaki dev gitar mağazalarında bin dolarlık gitarları o şekilde asmazlardı.
ben duvar askısı kullanıyorum , ayak altında durmuyor gitar ve yer kaplamamış oluyor.
-
Bana da duvar askıları sap ayarı için zararlıymış gibi gözüküyor. Tam bir bilgim yok sadece baktığım zaman öyle duruyor :)
O büyük mağzalarda gitarlar çok uzun süre durmuyor duvarda ve adamlar daha çok gitar sığdırmak ve vitrinlerini vs.. güzel yapmak için kullanıyor olabilirler. Yani gitara uzun sürede vericek zararları düşünmüyor olabilirler.
Tabi dediğim gibi bunları birşeye dayanarak değil sadece tahmini söyledim :)
-
vallahi adam vitrinini güzel yapmak için esp m2 leri , camo ları filan harcamaz diye tahmin ediyorum :) onu geçtim tünelde guitar music shop isimli dükkanın sahibi mükemmel insan emre de oraya gelen tüm gitarları duvar askısına asıyor.ve aylarca orda kaldığı oluyor bi gitarın.bi zararı olsa sanırım adam böyle bir şeyi yapmaz minicik dükkan zaten geçim kaynağını niye böyle tehlikelere atsın :)
-
O kadar ince düşünmeyin yaw.. sakınan göze çöp batar arkadaşlar :) İkisinde de bi zarar olmaz rahat ol :)
-
zararlı olsa üretmezler :D
-
aksine faydalıymış :P gitarın ayarını otomatik yapıyormuş filan dsoafdfaasg