-
bu gittar hakkinda yorum ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...
-
Bence fiyatı ve özellikleri bakımından gayet iyi.Değer hatta o gitara göre ucuz bile diyebilirim.Mesela LTD EX-50 ile aynı fiyattalar ama aradaki fark dağlar kadar.Bence parasını hakediyor.Bir de EMG 81/81 yaptın mı süper olur.
-
peki yaa sadece neck kismini emg 81 yapsak kopru yine emg hz olsa...hep neck kullanacam icin.bi sorun cikartmaz dimi?
-
birde alacam yere siz bu manyetigin birini alin bana emg 81 ile degistirin ustune farkini vereyim desem kabul ederlermi.
-
Valla onu bilemem ama sanırım aktif ile pasif manyetik bir arada kullanılamıyor.Yani birinde 81 birinde HZ H-4 olmaz(sanıyorum).Bir sorun yinede belki yaparlar.
-
türkiyede cort satan hiçbir mağazada emg manyetik bulamazsın.(mydukkan hariç).sen önce pasif manyetikleri dene bakalım beğenmezsen değiştirirsin.zaten fiyatları aynı niye üstüne fark vericeksin :D
-
Olmaz , aktif ile pasif manyetik bir arada kullanılmaz maalesef :)
Ama EMG-HZ'lerden aktif manyetik performansı almak için booster kullanılıyordu , belki öyle mümkün olabilir ama o da saçma olur , hem aktif manyetiğin pili için yer gerek , hem booster devreleri için yer gerek , gitarı deldirmek zorunda bile kalabilirsin.
Benim şu an sadece köprü manyetiğim var , EMG 81 , son derece mutluyum kendisiyle , öneririm :)
-
turkrock ta pasif-aktif bir arada kullanmanın yolları vardı.bilmem doğru mu ama...bu arada hz4 le devam et derim.artifical harmonic ler falan pasif le daha iyi yapılırmış.ben 2 tane 81 kullanıyorum ve gayet de memnunum ama...ya hepsi güzel bence.
-
simdi ama soyle birseyde var ben iki manyetikten birini kullanacam soloda bridge ritm ve rifflerde neck teki humbucker yani ikisini bir arada kullanmam desek..ozaman bunada cevap tamam:)
-
Yok farketmiyor.Sonucta ikisini bağlayamazsın gitara.Pek emin değilim ama sanırım şu kabloları yüzünden olabilir.Hani aktif farklı pasif farklıdır galiba.