-
Bir Fender Stratocaster'a en çok hangi humbucker yakışır arkadaşlar?
-
tarzın nedir?
-
Herkes bu cevaba alıştı aslında ama yine söyliyim, Stratocaster'a humbucker yakışmıyo boşver onun tonları öyle güzel. İlla ki sert müzik yapıcaksan gitarını değiştir valla daha iyi.. Kişisel fikrim yani..
-
bende de strat var, arkadaşı anlıyorum ....
sert müzik seviyorum, emg 81-85 manyetikli cort x-th ve bc rich im var ayrıca ama hala şeytan dürtüyor ve manyetikleri değiştirsemmi diyorum ara sıra çünkü gitar harika bir gitar.sol elimi hadi geçiyim sağ elimi bu kadar rahat kullandığım başka bir gitar almadım elime, kişiye göre değişir tabi....ama hala orjinal haliyle kullanmaya kararlıyım.bir gün değiştirsemde yeni bir strat alır onu modifiye ederim....öyle birsey yapacak olsamda pickguard ı değiştirip hss dizlimi yapardım...
-
seymour duncan jb al
-
Pickquard'ı değiştirmek ben de isterdim ama bu işi sanırım yapmak için öncelikle herhalde USA'den bir hss pickquard getirtmem gerekecek. Peki acaba bu sss haliyle yardırsam nasıl olur? Bu arada ben de hala kararsızım açıkcası yapsam mı yoksa orjinal haliyle mi kalsa diye.. Belki de bu böyle kalmalı ve sert müzik yapabilmek için başka bi gitar bakmalıyım..
-
hss olur pickguardıda keseler tabi.bence farklı bir pickguard al humbucker tak beğenmezsen satıp single şeklinde bir humbucker alırsın eski pickguardı takarsın.hss dizilimli bir pickguard türkiyde bulabilirsin.
-
sende sert müzik seviyorsan ve değiştirmeye tamamen kararlıysan pickguardı değiştir bence.single coil humbuckerla uğraşma ....türkiyede bulamazsan avrupadaki sitelerden sipariş ver.usd100 altına gümrükten vergi almıyorlar(mal + kargo bedeli usd 100 altında olmalı) .hatırladığım kadarıyla pahalı bi şeyde değildi...
-
hss pickguard ara sıra türkiyede de bulunuyor. izlemek lazım satan yerleri. bazen ellerinde kalmıyor.