Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

amfi

• lespaul_ • 16 Mart 2007 22:50 • #555608
    arkadaşlar,
    marshall avt 20 amfim artık çevredeki radyoları çekmeye başladı ( bulunduğu yeri değiştirdim) özellikle preamp od konumunda rahatsız edici şekilde muhtelif radyo kanallarını çekiyor, bunu nasıl önleyebilirim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar...
  • kkurt • 16 Mart 2007 22:57 • #555609
    bazı amfilerde bunu engellemek için ferrite bead neden bir alet kullanılıyor, herhangi bir sarsıntı sebebi yerinden düşmüş olabilir. ne olduğunu bilmeyen düzeltemez. servisine götürmek lazım. bazı diğer amfilerde de başka yöntemler kullanılıyor, örneğin girişteki lamba ile kablo arasına tam lamba soketinin üzerinde bağlanan 68K lı dirençler var lambalı amfilerde. ama sendeki onlardan biri değil (zaten böyle yapılsaydı kolay kolay bozulacak bişey de olmazdı). netice itibari ile her halukarda amfinin servise gitmesi gerekiyor. tabi bu radyo alma olayı herhangi bir pedalı kullandığın zaman oluyorsa sorun o zaman amfide değil o pedaldadır.
  • lespaul_ • 16 Mart 2007 23:53 • #555612
    yardımların için teşekkürler, ben gibson lespaul- crybaby 535q ve malum avt20 marsall kullanıyorum bu üçlü bir araya geldiğinde radyo kanalını çekiyor, sadece pedal ve amfide sorun yok keza gitar ve amfide de sorun yok, sanırım pedalı yeni aldım ve problem onda, yardımların için tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim sağol...
  • KeReMmM • 17 Mart 2007 00:20 • #555613
    JimDunlop un sitesinde de sıkça sorulan soruların içinde bu olay vardı. Bazı Crybabylerde bu sorun yaşanabiliyormuş. Açıklaması falan vardı ama unuttum şimdi zaten ingilizcem de o kadar iyi değil :) Yüksek yerlerde, tepelerde falan daha çok oluyormuş sanırım. Eğer gitar ve amfi bağlıyken radyo çekmiyorsa sorun crybabydedir büyük ihtimalle..
  • Findecano • 18 Mart 2007 01:10 • #555630
    abi daha ne istiyosun?radyodaki şarkıyı backing track niyetine dinle ve üzerine solo çal :D Şaka bir yana umarım halledersin
  • _Carnage_ • 19 Mart 2007 02:19 • #555642
    hahaha! koptum.
  • lespaul_ • 19 Mart 2007 23:34 • #555670
    şans işte karadeniz fm i çekiyor üstüne solo atabiliyorsan buyur beklerim ;)
  • Findecano • 20 Mart 2007 00:17 • #555671
    minor kalıplardan gir baba :D Pentatonik öyle süper bi gam ki her naneye uyuyo :)
  • ga ga • 20 Mart 2007 00:43 • #555672
    laz uşağı ota b*ka solo atma yeteneğine sahiptir ona da atar bu arada o sorun banada oluyodu kaba kuvvet kullanarak halletmiştim teknik açıklaması nedir bilemem ama bi iki şaplak ve hırpalamadan sonra daha ses karışmamaya başladı bende de trt çekiyodu amfiden maçları falan dinliyodum
  • Lester Polfus • 24 Mart 2007 18:40 • #555715
    hohohaha!! :D çok komik bi olay ya :D İnşallah düzelir ama.. hahaha!!.