-
Arkadaslar ben mayis ayinda bu iki gitardan birini alacagim ama hangisini alayim karar veremedim. ben elektro gitara yeni gececegim ve sert tonlar seviyorum.kimisi ibanez al kimisi cort al diyor bana yardimci olursaniz cok sevinirim :)
-
Tabi ki Cort!
Ben olsam Cort alırdım yani.
-
ben elektroya da yeni basladim ona gore bir tavsiye verirseniz sevinirim ve bana gitar almak icin iyi bir yer soylermisiniz?
-
Ya eğer yeni başladıysan Cortun floyd roseu belki sorun olabilir ama ögrenince sorun kalmaz. İstanbul'da tünelde(hiç gitmedim :D),Ankara'da Hatay sokakta bulabilirsin.
-
sagol arkadasim..:)
daha fazla arkadastan yardim alabilirsem sevinirim. cok sagolun
-
ibanez iyidir şaşmayın derim
-
Birincisi gitar alırken mutlaka anlayan biri olsun yanında. İkincisi kesinlikle satıcının fişleklemelrine gelme ne istediğini bilir bir şekilde git eğer bu gitardan bende de var ben de kullanıyorum diyorsa olay mahalliinden uzaklaş :).Muhtemelen işi bilen biriyle gittiğinde satıcnın yönlendirmesi çok önemli bir problem olmaz. Üçüncüsü sıkı pazarlık yap Allah ne verdiyse. Müzik aleti alımında Türkiye de pazarlığın dibine kadar in ayıp değildir aksi takdirde kazıklanma diye tabir ettiğimiz durum hasıl olabilir. Gitar olarak illa bu ikisinden birini alacağım diyosan tabi ki cort x 6 derim ibanezin grg li serilerinden fersah fersah kaçacaksın. Ayrıca ben senin yerinde olsam 400-500 ytl fiyat aralığında çok daha güzel temiz bakılmış bir 2. el gitar almayı tercih ederim. Emin ol bazen öyle gitarlar düşüyorki bu fiyat aralığında hatta daha aşağısına bu 2 gitarı da ona katlar. Bence kesinlikle biraz araştır hem vaktinde var temiz bir 2. el bulursan al. Yapacağın modifiyelerle alacağın o gitar ömürlük olur. Ayrıca mağazada sıfır diye alacağın bir çok gitarı günde sayısız insan gelip deniyor. Eğer 2. el alacağın gitarın sahibi titiz bir insansa mağazalarda sıfır diye satılan gitarlardan çok daha bakımlı olabiliyor. İnşaallah güzel bir gitar alırsın...
-
abi cok sagolda oyle cok iyi bilen bi kisi tanimiyorum ben o nedenle ama var bir iki arkadasim onlarla gidecegim. tavsiyen icin sagol
-
ve tunelde iyi bir dukkan biliyormusunuz alinabilicek kazik yenmiyecek?
-
Arkadaşım Ibanez denemedim.Ama cort x6 ele alınmayacak bir gitar bence.Tabi ki karar senin bence gitar çalmayı biliyorsan gitarları eline al.Bence bu ikisini alacagına biraz daha para biriktirip bir "ibanez Giyo(baska turlu yazamıyorum)" alabilirsin.Onu kullanan çok var.
Bana ne kullanıyorsan diyorsanız Esp F50 kullanıyorum