Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektro gitar yaptırmak (İstanbulda)

• vigiliante • 27 Mart 2007 00:26 • #555750
    selam dostum ben taksim tunelde gitar yapımcısıyım fiyatlarım elektrolar için konusuyorum 800 den baslıyor daha önce ekrem abinin yanında calıstım ve itü enstruman yapımda okudum bana ugra veya ara göruselim istersen fatih 0535 221 42 83 veya msn e gel [email protected]
  • ali k • 30 Mart 2007 22:48 • #555781
    ben ekrem ustaya bir iki sene evvel sormuştum, malzemeler hariç emeği için usd1000 istiyordu..iyi bir gitar olacağından eminim ama diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi biraz riskli..
  • vigiliante • 1 Nisan 2007 15:45 • #555805
    ben ekrem özkarpatınyanında 2 sene calıstım ekrem abi cok yogun bir insan ve yuksek siparişler alıyor ve artık o adam bir marka ama unutma fenderde jacksonda bi aralar ayda 1-2 tane üreten firmalardı şimdi markalar . benim fayatlarım tanınmadıgım için dusuk haa tanınınca inan pekte farklı olmayacak inan. şimdi ekrem abi 3000 dolara çift saplı bir klasık gitar yaparken bi elektro gitar için aynı sureyi harcaması onun vakit ve para kaybı anlamına geliyor onun için fiyatı yuksek cunklu aynı sırede baska daha fazla para eden enstrumanlar uretiyor.