-
selam arkadaşlar;
bu gitar hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim..
güzel bi gitara benziyor..[maj hiç bir şey aldığım ses herşey :)]
-
onun yerine ibanez gax30 almanı tavsiye ederim.
neden mi? az önce ben öyle yaptım... ve bugüne kadar daha pahalı gitarlara ne diye para verdiğimi sorgulamama sebep oldu. yeni bi gitara ihtiyacım var mıydı? belki yoktu, ama 9 no. tel taktığın bir gitarla çalabildiğin bazı şeyleri 11 no tel taktığın bir gitarla çalamıyorsun... bu yüzden gidip bi gax30 aldım ve gayet memnunum.
-
-
-
Benim gitarım da gax30 zaten ilk görüşte aşık olmuştum tipine. Ben lespaul imitasyonu bişey almayı düşünüyodum ama sonuçta bir taklit olcaktı. Verdiğin paraya göre çok iş yapıyor emin ol. Hatta cort gax30'un benzerini yaptı şimdi, buna da sevindim tabi :) gitarımın taklidini yapıyolar :D
-
lp taklidi olmak konusunda çok ciddi olduğunu sanmıyorum (öyle olsaydı en azından tuneomatic köprüsü olurdu), ama oldukça eğlenceli bi oyuncak olduğu kesin. yakaladığın tiz harmonikleri canının istediği kadar tutabiliyor, üzerinde floyd rose olan benzer fiyatlı aletler gibi yarı yolda nefesi kesilmiyor:)
-
Yok kkurt abi, ben gax30'a demedim lespaul taklidi diye, taklit bi gitar alcaktım ama vazgeçip gax30 aldım dedim :) Yalnış anlaşılma olmuş :)
-
şimdi dinledimde ses kayıtlarını verdiğim ilk tepki
"vay be ! bu gitardan mı çıktı bu ses ?!" dedim.. :)
teşekkürler yorumlarınız için... ibreler gax ı gösteriyor tonları gayet hoş ... en iyisi gax lanmaya gidim.. :P
-
kayıtlar müzikal açıdan vasat olabilir, ama gitarın ses tonunu göstermeye yeter. artık iyi mi kötü mü siz karar verin.
-