Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kafa amfisi

• BurakFender • 1 Nisan 2007 01:12 • #555794
    Arkadaşlar bir sorum olacak.Bu kafa amfileri kabin olmadan tek başına kullanılabilirmi acaba?yani ben ev kullanımı ve konserlerde direk oradaki mevcut kabinlere takmak için Marshall AVT 50 HX almak istiyorum ileride.mümkün mü bu?birde sizce bu fiyatına göre iyi, alınası bir aletmidir.daha pahalı bir kafayı karşılayamam çünkü...Bilen varsa yardımcı olursa süper olur...:)
  • kkurt • 1 Nisan 2007 10:41 • #555797
    avt serisi gibi solidstate çıkışlı olanlar (tamamı lambalı olanlar değil) bir ihtimal kullanılabilir, ama sadece processör gibi kullanılır ses duyamazsın tabi. kulaklık çıkışı varsa aletin ve ille de kafa amfisi alıcam diyorsan bir dene. tabi bu durumda aleti evde sadece kulaklıkla kullanmış oluyorsun, konser vereceğin yerde de uygun bir kabin olması gerekiyor.
    bana çok ta kötü bir fikir gibi gelmedi...
  • BurakFender • 1 Nisan 2007 13:38 • #555801
    hmm.peki evdeki kolonlara bağlama şansım olabilir mi?ya da 25 watt fender frontman amfiye
  • kkurt • 1 Nisan 2007 13:56 • #555803
    "hmm.peki evdeki kolonlara bağlama şansım olabilir mi?"
    ---
    olamaz

"ya da 25 watt fender frontman amfiye"
    ----
    ne gereği var?
  • HeArSe • 1 Nisan 2007 13:57 • #555804
    bağlarsın ama şöyle bir durum olur.örneğin mesa boogie kafa amfisi aldın ama onun verdiği driveları asla alamazsın fenderden.mutlaka karakter farkı olucaktır.
  • BurakFender • 1 Nisan 2007 22:27 • #555807
    yani maksat kabin alabilene kadar amfiden ses çıksın.kulaklıkla çalmayı sevmiyorum...
  • alp-y • 1 Nisan 2007 23:35 • #555808
    avt alma marshall ama ne biliyim sıcak değil alet çok digital ses veriyor avt 150 combo kullanmıştım bi dönem hiç ton alamıyordum...Şimdi Blues junior la cennette gibiyim...Ama hayalim jcm2000 tsl100 ya da jcm 900 kafaları ve kabinleri bence senin de hayalin öyle olsun var olan parayı tut biriksin uzun vadede kazançlı çıkarsın..avt lerin dist leri falan berbat jcm lerin üzerindeki dist leride kullanma şansın var... Ayrıca üzerinde saçma saçma bi ton işeyaramaz efekt var çöplük benzeri bişi...
  • BurakFender • 2 Nisan 2007 19:35 • #555817
    hadi ya.tüh o dediklerin de beni aşar.zaten bu bile aşıyodu...bi denemek lazım.bu arada bana clean tonu iyi olsa yeter.overdrive ı pedaldan hallederim.o bile mi kurtarmaz?
  • kkurt • 2 Nisan 2007 19:43 • #555818
    ne gereği var şimdi kafa amfisi de nerden çıktı.
    elinin altında sağlam bi kabin olmayan adama kafa amfisi ne gerek.. belki ancak taşıma kolaylığı açısından -götüreceğin yerde uygun bir kabin varsa- mantıklı olabilir. o kabin orda varsa muhtemelen amfisi de vardır mantığıyla gereksiz görünüyor bana. tabi gittiğin stüdyodaki kabini beğendiysen ama amfiyi beğenmediysen o ayrı konu.
  • alp-y • 2 Nisan 2007 19:57 • #555819
    ya zaten gittiğim stüdyodaki kafayı beğenmedim ben kendi kaafamı götürürüm gibi mantık olması için elde bi jcm olmalı bence veya üst model bişi mg100 kafa bile fena değil bu aletin yanında...Belki inanmıyosunuz ama gerçekten dijital bi sesi var:)... Ayrıca her stüdyo prowasına da gitar pedal ve kafa amfini götürüceksen yazık sana :)) çünkü hepsi ağır aletler!! Bence fikrini değiştir paranı biriktir:) Çok ta kafiyeli yazıyorum ama ...