-
Arkadaşlar, ibanez prestige'lerle ibanez tremolo'lar arasındaki farklar nedir? Bunlardan hangileri daha kalitelidir?
-
tremolo diye bir model mi var?
-
Eskiden Prestigeler Japon, Tremololar Kore üretimiydi. Şimdi sanırım Prestigeler Kore olmuş, Tremololar da Endonezya.
Yani her türlü Prestige serisi Tremolo serisinden kaliteli :)
-
abi bu tremololar nasıl bir ilk defa duyuyorum bir link versen?
-
Tremolo ne biliyo musun? Önce onu sormak lazım, tremolo gitarın köprüsünün sabit olmaması demek, Ibanez de bu yıl ürettiği gitarları iki ana konsepte bölmüş, sabit köprülüler ve kilitli köprü barındıran modeller... Şaşırılcak bi şey yok, gördüğün çoğu Ibanez modeli tremolo köprülüdür zaten, bu sene sadece katalog ismi değişmiş...
-
tremolonun anlamını biliyoruz herhalde :) ben tremolo diye bir ibanez modeli var mı diye sordum.
-
Ibanez de bu yıl ürettiği gitarları iki ana konsepte bölmüş, sabit köprülüler ve kilitli köprü barındıran modeller...
yamulmuyorsam sabit köprülü modellerin artan popülerliğinden kaynaklanan bir durum...:)
-
Evet. =)
Adamlar maun gövdeli, neck-thru, Paf Pro manyetikli ve archtop tabir ettikleri gövde şekilli gitarlar üretiyolar ama bi bakıyosun Floyd Rose... işte büyünün bittiği yer... =)
-
Adamlar maun gövdeli, neck-thru, Paf Pro manyetikli ve archtop tabir ettikleri gövde şekilli gitarlar üretiyolar ama bi bakıyosun Floyd Rose... işte büyünün bittiği yer... =)
---
öyle bi aleti olsa olsa pop starımız sayın bayhan bey kullanır.