merhabalar. Şu anda rp100 kullanıyorum, açıkçası aletten hiç ama hiç memnun değilim bir an önce değişiklik yapmayı düşünüyorum. RP100 yerine v-amp2 alsam sizce mantıklı bir şey mi olur. Yani v-amp2 nin tonlarının gerçekçiliği ile rp100 arasında gerçekten iyi bir fark varmı.
İnternette bazı yerlerde v-amp2 nin tonlarının(amfi simulasyonlarının) gt-8 den bile daha iyi olduğu ve daha analoğa yakın olduğu yazılmış sizce nasıl. Tonların sıcaklığı açısından düşündüğümzde nasıl bir alet.
(madem okadar sıcak ve gerçekçi tonlar istiyorsun ozaman analog sisteme geç diyebilirsiniz haklısınız ama maddi açıdan ağır geliyor analog bir sistem ayrıca processorün sahnedeki kolaylığıda çok çekiyor beni)
madem okadar sıcak ve gerçekçi tonlar istiyorsun ozaman analog sisteme geç diyebilirsiniz haklısınız ama maddi açıdan ağır geliyor analog bir sistem ayrıca processorün sahnedeki kolaylığıda çok çekiyor beni)
http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm
hem gerçekçi, hem analog aletler gibi detaylı tonları var, hem de bedava. artık sahnede nasıl kullanırsın bilemiyorum:)