-
Rock tarzı solo atmak için en iyi gitar sizce hangisi arkadaşlar? Ve mümkünse pedallar ve amfilerle birlikte belirtelim...
-
bütçeni de belirtirsen yardımcı olan çok olur :)
-
pekala, bütçe herşey dahil 7000 ytl...
-
bu parayla soundunu sevdiğin bir gitaristin tüm ekipmanını alabilirsin :)
-
tarzını söylersen bence güzel öneriler gelir.iyi paraymış:))
-
Bilemiyorum ama 1 sıfır fazla gelmiş galiba :D
-
eğer bütçen harbiden 7000 ytl ise bi tane gibson les paul custom bi tane de jcm tsl100 kafa 1960 lead kabin al kafan rahat olsun istediğin her şeyi bul onlarla!!! haa yok ben pedalda alıcam dersen bi tane gibson lp standart al bi de üstteki marshall artan 1 milyarla da 5-6 pedal al kafan yine rahat olsun::: haa istemem dersen bi tane gibson 57 goldtop al bi tanede fender blues junior al bağla birbirine tonu duy kafan güzel olsun...
-
Bence en iyi sololuk gitarları fender yapıyo. Sanırım single manyetikler solo için daha güzel. Gibson SG'ler de sololarda harika sesler veriyo internetten falan dinlediğim kadarıyla. Ama ben olsaydım Gibson lespaul alırdım, çünkü benim hayalim o, şekli çok güzel :) Daha elime alıp çalabilme şansını yakalayamadım ama herkes çok ağır olmasından şikayetçi. Yani solo atarken artizlik hareketler yaparsın ya, gitarı falan havaya kaldırırsın, onla öyle bişey yapamazsın galiba :D
-
Ben yapabiliyorum :) Kıskan! :)
-
Sen de Fender var , adam Gibson'la artistlikten bahsediyo , otur yerine =P