-
800 ytl kadar param var hangi gitarları önerebilirsiniz.
-
tarzına göre değişir. alternative veya blues falan çalmayı düşünüyorsan 2.el bir fender(mexico) strat al derim baba.
-
Fender önermek marifet ister, onu öneremem, Ibanez önermek bi nebze daha kolay, Jackson önermek ise aralarında en kolay ve masrafsız olanı, en rahat Jackson önerebiliyorum ben...
-
aslında hem heavy metal tarzı birşeyler yapabileceğim hemde türk rock gruplarının şarkılarına cover yapabileceğim tarzda birşey istiyorum.:D
-
abi ibanez rg series fiyata uygun ve guzel gitarlar bulabilirsin.hem metal hemde daha hafif rock calarsin. rg370dx icin iyi diyorlar fiyatida uygun
-
epiphone al olmadı squire al olmadı mexico fender al ...ama bence kasmadan squire standart series strat al fena değil o gitar...Bence kesinlikle ibaneze veya jackson a girme yoksa aldıktan sonra onlar sana giriyo
-
squire standart series strat ın 0 ve 2. el fiyatını nedir?
Zaten beğenirsem temiz kullanılmış olduktan sonra 2. el olması önemli değil.
-
Bir ibanez rg3xx senin işini görecektir. Turkrock'un alım-satım sayfalarına bak...O paraya alabileceğin süper gitarlar düşüyor oraya. Yardımda alabilirsin oradaki üyelerden. Kazık yemezsin yani :)
-
rg370dx vardı en son.köprüde seymour duncan, neckte dimarzio manyetikler fiyatıda 500 lira :)
-
Aktif manyetik düşün bence.hatta emg89 düşün :D her yola geliyo.Bakma cleanine kötü dediklerine.Onun da kendine has bi güzelliği var