Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MT-2 nin Solo ve Ritim Performansı??

• ddrkn • 24 Nisan 2007 14:21 • #556121
    MT-2 nin sololardaki handikapı hakkında dünya kadar sey duydum.. Overdrive konulu açtığım başlığa bakmışsanız ordaki seçeneklerden TS9dx yakın geliyo bana Ama MT-2 yi edinmeye kesin gözüyle bakamıyorum şu an.. Ritimlerde Kamyon gibi deniyo ama sololarda hiç deneme diyolar.. Sizce MT-2 nin yanında Tube Screamer ile solo sorununu çözebilirmiyim yoksa hazır mt-2 yi almamışken farklı "MD-2, DS-1,2 , Metall muff , ZW" lerden birisi ile + ts9dx gibi kombinasyonlar mı önerilir?? Solo için TS9dx bana mt-2 nin açığını kapatma fırsatı verir mi? Veya TS9dx alıyosam mt-2 den biraz daha sololara yatkın bir dist. pedalını tercih ettiğimde ts9 ile boostlama performansı nasıl olabilir? Özellikle bu pedalları kullanan arkadaşların da cevaplarını bekliyorum..
    Teşekkürler
  • deathisnothing • 24 Nisan 2007 15:18 • #556122
    solo icinde uygun preset ler var..solo ve ritmde herseyde iyi bir pedal...kurcalamayi bilirsen tabi.ibanezin o pedallarini kullanmadim ama dedigim gibi solodada iyidir mt2
  • ddrkn • 24 Nisan 2007 16:24 • #556123
    sağolasın arkadaşım.. Yanlız bir de MT-2 leri metal muff larla karşılaştırırsak iyi olur.. bosslarda olmayan true by pass mevcuttur mu MF lerde? Bir de Solo olarak belki MT-2 ye basar sanırım ama ritim ve ton genişliği konusunda da MF, MT-2 den üstün bir pedaldır mı?
  • alp-y • 25 Nisan 2007 00:04 • #556124
    ya bi kere mt2 ile ritm attıktan sonra ts9 u açıp solo atcaksan yanlış olur çünkü ts9 un solo modu daha çok smooth dur yani temiz cızırtısız ton verir... ama overdrive olarak bence bi setupın son parçasıdır ts9 herşeyi aldıktan sonra ts9 u da alırsın ve setup ın tamamlanır... tek başına kullanıldığında çok iyi verim alınamıyor bence...
  • _soloistdeve_ • 26 Nisan 2007 16:47 • #556125
    Bende MT-2 kullandım bir dönem. Ritimleri gerçekten iyi fakat sololarda hakkaten bir rezillikti. Pedalıda yeteri kadar kurcaladığımı düşünüyorum. Gibson Les Paul gibi bir gitardan bile olmayacak saçma sapan tonlar çıkarmayı başarmıştı pedal hemen sattım...