-
Benim gitarımda 2adet single coil var ve palm muteler çok cılız çıkıyor. Ben daha sağlam palm mute sesi istiyorum manyetikleri değiştireceğim ama ne alsam sizce?
-
Gitarın ne model ?Belki humbucker takabileceğin bir şeydir kolayca. Humbucker için sorarsan ,EMG 81 süper palm mute'lar veriyor. Benim de tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biriydi bu.
Ama eğer single kalsın diyorsan , single görünümlü humbuckerları araştır derim :) Onlar hakkında pek bilgim yok ama :)
-
Gitarın ne model ?Belki humbucker takabileceğin bir şeydir kolayca. Humbucker için sorarsan ,EMG 81 süper palm mute'lar veriyor. Benim de tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biriydi bu.
Ama eğer single kalsın diyorsan , single görünümlü humbuckerları araştır derim :) Onlar hakkında pek bilgim yok ama :)
-
Gitarım çok eski bi alet. 30senelik falan bi gitar. Strat görünümünde ama. Markasıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım ne yazıkki el yapımı olma ihtimali çok yüksek bana teyzemden kaldı bu gitar. Ama çok güzel tonları var fakat işte palm mute olayı biraz tuhaf. humbucker takamam yeri biraz dar ama şu senin de söylediğin single görünümlü manyetikler güzel heralde. Onlar hakkında bi bilgisi olan var mı? teşekkürler.
-
Millete teyzesinden gitar kalıyor ya allah kahretsin niye benim böyle akrabalarım yok böhühühühüh....
-
Millete teyzesinden gitar kalıyor ya allah kahretsin niye benim böyle akrabalarım yok böhühühühüh....
harbi bee...:(
-
Evet herkese nasip olmaz:)
Ya yok mu bilen şu duncan manyetikleri? JB serisi single görünümlü humbucker nasıldır nedir yardım lütfen?
-
Gitarım çok eski bi alet. 30senelik falan bi gitar. Strat görünümünde ama. Markasıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım ne yazıkki el yapımı olma ihtimali çok yüksek bana teyzemden kaldı bu gitar. Ama çok güzel tonları var fakat işte palm mute olayı biraz tuhaf. humbucker takamam yeri biraz dar ama şu senin de söylediğin single görünümlü manyetikler güzel heralde. Onlar hakkında bi bilgisi olan var mı? teşekkürler
o manyetiklerin p90 olma ihtimali var. gitarın fotoğrafını biyerlere koyarsan bakarız belki ne olduğunu anlarız...
-
jb junior'dan bahsediyon sanırım :D..Palm mute istiyosan iyi bi ekolayzır ayarı+en azından jb junior manyetik veya hotrail manyetik..EMG single da düşünebilirsin
-
Ben strat tarzı gitarıma jb jr taktım yine de palm mute için cılız kaldı diyebilirim. Bence hotrail uygun bu iş için. Ama eski bi gitarsa benim düşüncem hiç onu bozma, bırak o öyle kalsın, humbuckerlı bi alet al kendine, tabi para durumun ne alemde bu da ne yazık ki önemli...