-
genellikle trash metal yapıyorum, bir adet cort s serisi solak gitarım var, (çok agır ve ahşap kasa) yeni bir gitar almak istiyorum , çok kalın tonları verebilecek yeni bir gitara ihtiyacım var...
tavsiyelerinizi bekliyorum..
bu arada "cort s" i hayata döndürmek de istiyorum. kalın tonlar elde edebileceğim bir sustainer takmayı düşünüyorum bu konuda ne önerirsiniz?
yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler
-
bişeylere para harcamadan önce bir elindekilerden ne çıkarabileceğine bakalım
1.daha kalın bir tel seti tak(10-46 gayet uygun)
2.gitarını yarım ya da tam ses kalına akortla
elindeki gitar bu tonları verebilmeli diye düşünüyorum.daha sonra manyetik takviyesi yapabilirsin tabi eğer tatmin olmazsan.ağır kasalı gitarlar bahsettiğin tonlar için daha uygun zaten
-
yardımınız için teşekkürler
fakat manyetiklerim biraz sorunlu çok muhteşem bir anfi olmadığı sürece tahamül edilemeyecek bir cızırtı var anfi çok iyi ise, biraz görmezden gelerek kullanılabiliyor. Bu sorunları yaratmayacak yeni bir gitar düşünüyorum fakat bu gitarıda yeniden hayata geçirmek güzel olacak.
yeniden teşekkürler
-
gitarının tam modelini ve özelliklerini verirsen daha çok yardımcı olabilirim.ve hatta diğer arkadaşlar da önerilerde bulunur sanırım.
-
maalesef kore yapımı olduğunu ve s serisi olduğunu biliyorum zaaten daha detaylı bir bilgi yok hiçbir yerinde.
-
manyetiklerin single mı? yoksa humbucker mı? gitarının köprüsü sabit mi ?yoksa hareketli mi ?(hareketli ise floyd rose mu) bu soruları yanıtlarsan bilgi almış oluruz
-
manyetiklerin single mı? yoksa humbucker mı? gitarının köprüsü sabit mi ?yoksa hareketli mi ?(hareketli ise floyd rose mu) bu soruları yanıtlarsan bilgi almış oluruz
-