-
merhaba, rg350ex almak istiyorum fiyatı da uygun gibi geldi ne dersiniz?? ne tarz olarak çalacağımı sorarsanız hard rock diyebilirim. teşekkürler
-
350dx tip olarak daha güzel onu al :)
-
niye yha ex in pickguard ı parlıyo=))
-
Ahhh =) Zamanla parlak aldığın için pişman olabilirsin =) Parlak ekipman pek güzel değildir gibime geliyor ama tabii zevk meselesi =)
-
1 senedir kullanıyorum evet ilk 6 ay cok guzel cogu japandan bile daha karizmatik manyetikleride gayet saglam ama simdi tremolo kolu artık akor tutmuyo yavas yavs sapta catlamalr oldu entorans ayrı yaptırmak gerkiyo durmadan eger yeni baslıyosan kesinlikle al ama orta seviye ve ben 2 sen kullanmam lazım diyosan git japan alda ne alırsan al bekle acele etme sık kendini biraz dha sabret tercihim rg 1570 veya 2570 her modifeye gelir her tarza otutursun bende bu kadar parama az cıknıyo deme bekle
-
simdi tremolo kolu artık akor tutmuyo yavas yavs sapta catlamalr oldu
floyd rosedan bahsediyorsun herhalde.tremolo kolunu çok fazla kullanıyorsan arkadaki yaylar deforme olmuş olabilir,onları değiştir.
sapta nasıl çatmala oldu ki ve neresinde oldu?
-
yha bence o kullanımdan kaynaklanıyor olabilir yani o zaman her ibanezin kolu arızalı ya da dayanıksız. yani bilmiyorum ben gitara yeni başlamadım sadece fikir almak istedim=) yani almak için daha vaktim var ama ne bileyim böyle bi elektriklendim gitarı görünce=P geçen gün makina da gitaristte de ex ten vardı sanırım...aslında ben biraz da manyetiklerin verdiği sesin kalitesine yorum gelir diye düşünmüştüm yinede teşekkür ederim ilginize=))
-
o gitar japon rg550 ltd..
-
ki o da bayağı güzel bir alet...bu arada dx al pickguard ı parlağıyla değiştir o kadar istiyorsan derim.hatta git ibanez jem 77b deki gibi ayna pickguard tak en parlağı seninki olsun...:D
-
yok yah illaki parlak olsun istemiyorum=)) yha daha zamanım var öss den sonra alcam. sınavdan sonra bi daha yazarım=)) bu arada rg550 ltd bulamadım ben rg2550e olabler mi acep?? ayrıca dx ile ex arasındaki renk harici fark nedir onu da merak ettim. bi açıklık getireblir misiniz??